Šta jedna vojvotkinja oblači kad ide da radi u kancelariji? Tačnije, u redakciji jednog velikog medija?

Upravo to pitanje danas interesuje sve modne portale sveta, jer je Kejt Midlton izazvala veliku pažnju svojim gostovanjem u britanskom Hafington Postu 17. februara 2016. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Frizura koju NIKO nije očekivao: Kejt Midlton se ošišala! (FOTO)

Kejt je ponovo opravdala svoju reputaciju uvek prikladno odevene dame, jer se pojavila u klasičnoj kombinaciji "suknja-bluza". Doduše, opravdala je i svoj ugled modnog "nestaška" koji joj često donese (nikad zvanično potvrđene) primedbe kraljice Elizabete II.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Kejt Midlton od flanela do glamura! (FOTO)

Naime, princeza Kejt odlučila se za relativno kratku suknju - model od tvida iz kolekcije "Dolče i Gabano" dopire tek visoko iznad kolena, kao i za poluprovidnu bluzu u beloj boji, iz modnog lanca "Rejs".

Međutim, mlada mama princa Vilijama i princeze Šarlot ni ovog puta niije prešla granicu dobrog ukusa - uz mini suknju obukla je neprovidne crne čarape, a bluzu krasi smerni visoki okovratnik i dupli paspuli na "najkritičnijim mestima".

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Kejt Midlton u provokativnoj providnoj haljini zapanjila svet (FOTO)

Kako izgleda Kejt Midlton na poslu urednice u "Hafington postu" pogledajte i u FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Bluza i suknja - to je ono što bi većina žena odabrala za posao! Isto razmišlja i princeza Kejt Midlton, ali da li biste se i vi odlučili za ovakvu kombinaciju?