Modne kombinacije princeze Kejtponovo privlače pažnju, nakon pauze zbog porodiljskog odsustva. 

Dok je izborom večernje haljine na premijeri novog filma o Džemsu Bondu 26. oktobra 2015. godinepomalo šokirala modnu, a naročito britansku javnost, već sledećeg dana je ponovo bila "ona stara".

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Kejt Midlton u provokativnoj providnoj haljini zapanjila svet (FOTO)

Za posetu humanitarnoj organizaciji za pomoć deci "Chance U. K.", mlada mama princa Džordža i princeze Šarlote odabrala je toliko konzervativnu haljinu da su čak neki prokomentarisali da je "kao od flanela".

Stroga tamnosiva boja čest je Kejtin izbor, a ukrasi od crne čipke oko smernog izreza na vratu i koketna suknjica ipak su i ovaj model učinili vrlo zanimljivim.

Uveče je Kejt ponovo bila i "nova" i "stara" - na gala večeri "200 žena Hedž Fonda", princeza se pojavila u glamuroznoj toaleti njenog omiljenog londonskog brenda "Erdem".

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: zašto je Kejt Midlton nosila crvenu haljinu na najelegantnijoj večeri britanske kraljice

Jarke boje, blistav materijal i gole ruke do ramena pomalo su neobičan izbor za suprugu princa Vilijama ali su dame širom sveta oduševljene - "ostavite Kejt Midlton na miru", poručuje britanska kolumnistkinja Amanda Platel!

POGLEDAJTE SVE DETALJE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna U samo jednom danu, vojvotkinja od Kembridža pokazala je kako treba da izgleda jednostavna dnevna haljina, a kako glamurozno večernje izdanje... Kolumnistkinja poručuje: "Ostavite Kejt na miru!"