I pre nego što je zakoračila na crveni tepih postavljen u čast premijere novog filma o Džemsu Bondu u Londonu 26. oktobra 2015. godine, znalo se da će sve oči biti uprte u Kejt Midlton i njenu kraljevsku pratnju - prinčeve Vilijama i Harija!

Međutim, kad se zaista i pojavila pred Rojal Albert Holom, svi su ostali - bukvalno bez teksta...

PROČITAJTE JOŠ: Modni diktat Kejt Midlton: svi u tonu sa ljubičastom princezom! (FOTO)

Naime, princeza se pojavila u prelepoj večernjoj haljini svoje omiljene kreatorke Dženi Pekam, ali prava modna "poezija" od svetloplavog muslina nije nimalo prikrivala da Kejt ispod nje - ne nosi brushalter!

Ne može se, naravno, reći da je vojvotkinja od Kembridža izgledala nimalo vulgarno, jer nabori na prednjem delu prekrivaju grudi u potpunosti, a dekolte je čak i vrlo skroman.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: zašto je Kejt Midlton nosila crvenu haljinu na najelegantnijoj večeri britanske kraljice

Međutim, pošto su fotografi napravili serije od desetina i desetina slika, a mladi kraljevski par bio obavezan da se pozdravi sa mnoštvom poznanika, nikome nije promaklo kako izgledaju leđa haljine.

Kreatorka je ovde malo toga ostavila mašti, jer su leđa izrađena od samo jednog sloja muslina, koji je čak prosečen od vrata do struka.

Britanski mediji komentarišu kako se Kejtin stil promenio otkako je rodila i drugo dete, a modne analize se mešaju s psihološkim - da li je mlada majka sad sigurnija u svoju poziciju?

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Kejt Midlton u savršenoj crno-beloj haljini koja ističe vitku liniju

Haljina sa Bondove premijere sigurno će izazvati još komentara, a vi i sami pogledajte u galeriji - da li je baš toliko provokativna koliko svi kažu?

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Da li je modni stil Kejt Midlton postao provokativniji otkako je rodila dvoje dece? Svet bruji o tome kako se obukla za premijeru novog Bondovog filma!