Lepa turska glumica Sinem Kobal (28), verenica harizmatičnog Kenana Imirzalioglua, 19. januara 2016. primila je prvu nagradu u karijeri: žiri Elle Style Awardsa izabrao ju je za najbolju glumicu u 2015. godini.

PROČITAJTE JOŠ: Proševina na turski način: evo uz koje običaje je turski glumac Kenan Imirzalioglu isprosio svoju ljubav Sinem Kobal

Vidno uzbuđena Sinem na dodelu nagrada došla je u kratkoj srebrnoj haljinici sa tanušnim bretelama iako se napolju živa u termometru vrtela oko nule i provejavao sneg. Stajling je dopunila crnim antilop čizmama koje idu preko kolena, pa su njene duge noge došle do punog izražaja. 

Doduše, već je svima jasno da za oficijelne događaje Sinem bira provokativnu i seksi odeću, dok se u privatnom životu najradije oblači mladalački opušteno ili sportski. 

To i nije nikakvo čudo za devojku koja je od malih nogu posvećena sportu. Dugo je trenirala odbojku, potom aikido a danas je zaljubljena u pilates i latino plesove. Nedavno je na društvenim mrežama objavila video-snimak na kome se vidi da vežba poput vrhunskog sportiste.

Sinem je na dodelu došla bez Kenana, što su novinari iskoristili da iz nje na svaki način izvuku informacije o veridbi i svadbi.

#ellestyleawards2015 #SinemKobal #BerkCankat

A photo posted by H.Koç (@guzel_ask) on Jan 20, 2016 at 4:53am PST

PROČITAJTE JOŠ: Ludo zaljubljeni Ezel: uz Sinem sam otkrio šta je prava ljubav

“Da, tačno je, Kenan i ja smo se verili a svadbu planiramo na leto”, stidljivo je otkrila glumica i dodala: “Ali nije tačno da moj verenički prsten košta 60.000 evra.” To da svadbu planiraju na leto novinari su uzeli sa rezervom, jer su poučeni onim što im je priredila Selma Ergeč, sultanija Hatidže iz “Sulejmana Veličanstvenog”: najavila je svadbu za proleće, a samo nekoliko dana kasnije sa Džanom Ozom se venčala u Nemačkoj. Tako će odsad par Kobal-Imirzaliogu biti pod još većom paskom medija, da se slično ne ponovi. Uostalom, od Ezela se očekuje prava svadba kakva i priliči jednom Anadolcu. 

@raisavanessa elbisemi veee canim @erhandelen sac orgumu pek sevdim

A photo posted by Sinem Kobal (@sinemkobal) on May 15, 2015 at 6:31am PDT

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa