Obožavaoci turske megazvezde Kenana Imirzalioglua (42), koji je našu publiku osvojio kao Ezel u istoimenoj seriji, ispustili su kolektivni uzdah olakšanja: sada imaju čvrst dokaz da je njihov miljenik konačno pronašao ženu svog života. 

Iako mediji već godinu dana tvrde da je harizmatični glumac ludo zaljubljen u mladu koleginicu Sinem Kobal (28) i da ima ozbiljne namere, javnost je u to poverovala tek kad je lepa glumica snimljena sa skupocenim prstenom kakav se u Turskoj daje devojci kad prihvati proševinu.

VIŠE: Vest koja je slomila mnoga ženska srca: Ezel pred ženidbom! (FOTO)

Naime, 16. januara 2016. Sinem je snimljena na sajmu venčanica i stvari potrebnih za venačanje, a na fotografiji se lepo vidi da na domalom prstu desne ruke nosi čuveni "prsten s jednim kamenom".

I sada je jasno da je veliki zavodnik Kenan bio iskren kad se pre godinu dana poverio jednom indiskretnom prijatelju:

"Uz Sinem sam otkrio šta je prava ljubav. Ovog puta sve je drugačije. Kad je vidim, noge mi zaklecaju a srce zatreperi." 

Da je prava ljubav u pitanju videlo se i ove jeseni. Naime, glumac je bio uz svoju dragu kad je serija "Majke i maćehe", u kojoj je igrala sa Okanom Jalabikom, Ibrahim-pašom iz "Sulejmana Veličanstvenog", doživela totalni fijasko pa je snimanje prekinuto nakon devete epizode. 

VIŠE: Senzacionalni detalji iz prošlosti Merjem Uzerli: evo šta sam radila pre nego što sam postala sultanija Hurem 

Zahvaljujući njegovoj podršci i ljubavi Sinem je brzo povratila poljuljano samopouzdanje. 

Obožavaoce je dodatno obradovala i vest da se njihov Kenan vraća na male ekrane iako se još u junu 2015, nakon završetak serije "Karadaji", zaklinjao da je serijama kraj i da će ubuduće prihvatati samo uloge u filmovima. To je bila njegova pobuna protiv epizoda koje traju više od celovečernjih igranih filmova. 

Zbog čega se glumac predomislio i prihvatio ponudu producentske kuće "Ay Yapim", s kojom je snimio hitove "Ezel" i "Karadaji", ostaje da se vidi, ali je mnoge zagolicala vest da je za partnerku u toj strasnoj ljubavnoj priči odabrao Fahrije Evdžen, devojku Buraka Ozčivita.

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa