Ubedljivu pobedu na izborima u Češkoj preme očekivanjima odneo je Andrej Babiš (62) ili kako ga mediji neretko nazivaju "češki Tramp". Osim po novcu, kontroverznom biznisu i populističkim stavovima, Babiš ima još jednu zajedničku crtu sa originalnim Trampom - atraktivnu suprugu. Njegova Melanija zove se Monika (42) i izgleda podjednako dobro.

PROČITAJTE JOŠ: OVO ODELO TREBA DA IMA SVAKA MODERNA ŽENA: evo šta su Melanija Tramp i Brižit Makron izabrale kao glavni trend jeseni (FOTO)

Monika Babišova je dizajner enterijera i majka dvoje dece koje je dobila sa Andrejem tokom 23 godine duge zajednice. Tek pre nekoliko meseci, tačnije 29. juna, par je izgovorio sudbonosno "da". Glamurozno venčanje upriličeno je za 200 gostiju, praktično pred samu predizbornu kampanju. Na optužbe da je datum izabran upravo zbog popularnosti, Monika kaže da to nije tačno, jer su već dugo planirali venčanje.

- To je ishod našeg odnosa. Nisam ni očekivala da opozicija kaže nešto drugo. Deca su želela da se venačamo. Nakon 23 godine, mislim da je to sasvim normalno. Ili da se rastanemo. Ili brak ili raskid, a za to nemamo razloga - rekla je i dodala da medeni mesec nisu planirali jer Andrej nema vremena.

O vezi sa bogatim političarem mnogo puta je govorila javno. U jednom od intervjua otkrila je da je sadašnjeg supruga upozanala dok je on bio partner u firmi u kojoj je ona radila kao sekretarica. Ubrzo potom, usledila je večera u Pragu, na kojoj su služeni pužei i škampi, kako je jednom prilikom ispričala. Iako su se jedno drugom svideli odmah, veza se, prema njenim rečima dogodila kasnije, jer su oboje bili u braku u tom trenutku.

Mediji su dugo nagađali da je upravo taj fatalan susret prerastao u vezu koja je rezultirala razvodom (i njegovim i njenim), ali ona tvrdi da to nije istšina. Krah svog prvog braka koje je trajao nepunih godinu dana, objašnjava rečima da je velika ljubav prerasla u odnos brata i sestre. Prema njenim rečima, u to vreme Andrej i ona su "samo poznavali".

Kliknite OVDE da pogledate još slika i priče iz života Prve dame Češke!


Објава коју дели Mona (@monikababisova) дана 30. Јул 2017. у 1:50 PDT


PageBreak

Ipak, nisu je zaobišle tvrdnje da je sponzoruša, na šta odgovara da "Andrej u to vreme nije bio toliko bogat".

- Navikala sam na ljude koji misle da sam sa njim samo zbog novca. On je stariji dvadeset godina, tako da je to verovatno prva stvar koju ljudi misle kada nas vide zajedno - rekla je jednom Monika.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE MOĆI DA JE PREPOZNATE: evo kako je Melanija Tramp izgledala dok je živela u Jugoslaviji (FOTO)

Babiš, tajkun koji je bogatstvo stekao u poljoprivredi i medijima, iz prvog braka ima dvoje dece, a tokom dve decenije duge zajednice sa Monikom je dobio ćerku Vivijen (15) i sina Frederika (11).


Објава коју дели Mona (@monikababisova) дана 21. Окт 2017. у 7:41 PDT

Njegovo bogatstvo "Forbs" je procenio na 4,1 milijardu dolara, a prema sopstvenom priznanju, a Monika tvrdi da suprugov novac ne troši nemilice kao što bi se možda očekivalo iako je "Forbs" Babiševo bogatstvo procenio na 4.1 milijardu dolara.

- Ako želim nešto skuplje da kupim, uvek ga pitam. Normalno je da kupuje i u redovnim prodavnicama - kaže ona i naglašava da najradije kombinuje skupe komade sa jeftinim.

Ipak, baš kao i Melanija Tramp, Monika obožava modu i na "krpice" najviše novca troši. češki mediji izveštavali su da se na događajima u Pragu pojavljuje sa nakitom vredim po nekoliko desetina hiljada evra, a da su joj slabost ekstravagantne cipele.


Објава коју дели Mona (@monikababisova) дана 12. Авг 2017. у 1:04 PDT

Tekst: M.B.

Izvor: Blic