Svi pogledi su usmereni ka ovim ženama i njihovom izgledu gde god da se pojave, a evo koji trend su Melanija Tramp i Brižit Makron pokrenule ove jeseni, piše Lepa & srećna.

Melanija se nedavno pojavila u sivom odelu muškog kroja koje se sastoji od klasičnog sakoa i pantalona sa ravnim nogavicama. Uz odelo Melanija je kombinovala belu košulju i crnu koja neobavezno pada preko košulje. Svi smo navikli da gledamo Melaniju u haljinama jarkih boja i jednostavnog kroja, ali izbor za pojavljivanje u odelu ponovo je sve podsetilo zašto je Melanija jedna od najmodernijih žena na svetu. 

Kakvo sivo odelo nosi žena predsednika Francuske Brižit Makron - pročitajte OVDE!

PageBreak

Međutim, jedna od retkih koja može da parira Melaniji jeste supruga predsednika Francuske Brižit Makron (64) koja je takođe ove jeseni oduševljena sivim odelima. Brižit se na jednom događaju pojavila bez supruga, a za ovu priliku je obukla sivi sako sa izrazitim naramenicama, ukrašen zlatnim dugmićima. Brižit je sako kombinovala sa belom košuljom, farmerkama i špic cipelama sa visokom štiklom, dok je za glavni aksesoar izabrala crni kaiš i prstenje

Moramo priznati da su ove dve Prve dame uvek prava modna inspiracija, a sami odlučite kome sivo odelo bolje stoji.

Izvor: Lepa & srećna