Sastojci:
- pakovanje lisnatog testa
- 200 g kačkavalja
- 150-200 g šunke (može i parizer)
- 3 jajeta
- čaša pavlake origano i biber
Priprema: Rastanjite koru prema veličini pleha i izbodite je viljuškom. Izrendan kačkavalj, šunku, biber i origano sjedinite i rasporedite preko testa. Prelijte smesom od jaja i pavlake i pecite 30-35 minuta na 200 stepeni.
Savet: Umesto ovog nadeva možete staviti i fil od mlevenog mesa, pečuraka, praziluka.
Recepti Snežane Kitanović bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su u magazinu Lisa 4, u januaru 2015. godine.
Snežana Kitanović iz Zemuna, ima 46 godina, radi kao tehničar u Pošti, a u slobodno vreme vodi blog “Nenine kuhinjske čarolije”. Iako po struci nije kuvarica, Snežana obožava kulinarstvo i sve što radi, radi srcem pa je tako i odlučila da otvori blog gde će deliti svoje specijalitete. Obožava tursku kuhinju, a pravljenje sitnih posnih kolača smatra pravim izazovom.
Pročitajte još:
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.