Sastojci:
- 6 jaja
- 125 g maslaca + maslac za podmazivanje
- 125 g praške šunke
- kašika prezli
- 1/2 kg barenog krompira
- so, biber
Priprema: Umutite maslac sa žumancima, dodajte mlevenu šunku, prezle i pasiran krompir. Posolite i pobiberite. Na kraju umešajte sneg od belanaca. Dobro ujednačenu masu sipajte u podmazan kalup za tortu (ili kalup za kuglof ili srneća leđa) i pecite na 180-200 stepeni.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka