Dodela Oskara je najvažnija filmska noć godine, ali jednaku pažnju u medijima dobije i crveni tepih uoči ceremonije.

Danima se oduševljeno prepričavaju haljine, frizure i nakit, ali se neke toalete nađu i na "crnoj listi" modnih urednika.

Mnoge haljine su dobile njihove najviše ocene - bilo je prelepih crnih večernjih toaleta, kao i zanimljivih retro momenata. Međutim, u moru boja, izazovnih printova i arhitekturalnih modnih podviga, neke kreacije su oštro kritikovane. 

bili ajlis arijana grande dodela oskara 2024 0855692970-min.jpg
Profimedia 

Bili Ajliš je bila u centru pažnje, budući da je upravo njena pesma nagrađena Oskarom, ali za modnu kombinaciju nije dobila mnogo pohvala. Ona je nosila crno-belu suknju i "oversajz" sako koji nisu delovali nimalo skladno, a uz crne lakovane cipele isticale su se zarozane bele dokolenice. 

bili ajlis dodela oskara 2024 0855693274-min.jpg
Profimedia 

Džulijan Hjuz je nosila bele pantalone sa toliko visokim strukom i nabranim, širokim nogavicama, da su neki kazali kako liče na padobran.

dzulijan hju dodela oskara 2024 0855612135-min.jpg
Profimedia 

Francuska rediteljka Žistin Trije, koja je takođe dobila sinoć nagradu, obukla je crno svetlucavo odelo sa belim prugama, a ispod njega razdrljenu triko-majicu. Bez nakita, praznog dekoltea, spuštenog struka pantalona, nije ostavila utisak doterane žene.

zistin trije dodela oskara 2024 0855691761-min.jpg
Profimedia 

Pogledajte u galeriji slika još neke od žena koje su modni portali širom sveta predstavili kao najgore obučene na dodeli Oskara 2024. i pročitajte zašto dobitnika Oskara Kilijana Marfija zovu "muškarac nad muškarcima".

Profimedia Oskar 2024. godine doneo je i loša modna izdanja na crvenom tepihu.

BONUS VIDEO:

"AKO OVAJ FILM NE DOBIJE NIŠTA, ONDA RECI DA JE LOŠ FILM!" Eva Ras obrusila na reditelja zbog pljuvotine predstavnika za Oskara Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.