Pročitajte dnevni horoskop za 26. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Imate dovoljno energije za nove planove, ali nadređeni možda neće biti raspoloženi za novitete. LJUBAV: Ostavite prošlost iza sebe i krenite napred. Zaslužujete istinsku sreću. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na probavu.

Bik

POSAO: Već duže vreme vas frustrira radno mesto i atmosfera na poslu, razmislite o promeni. LJUBAV: Moguće je da ćete ući u ljubavni odnos sa osobom iz bliskog okruženja. ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i relaksacija.

Blizanci

POSAO: Pokušajte da se opustite, iako vam se čini da nećete uspeti sve da postignete, vreme je na vašoj strani. LJUBAV: Partner možda nema ista interesovanja kao i vi, ali hemija postoji, Razgovarajte više. ZDRAVLJE: Čuvajte se padova.

Rak

POSAO: Ostavite po strani privatni život kada ste na poslu. Dozvljavate da vas problemi ometaju u radu. LJUBAV: Upustili ste se u ozbiljne ljubavne probleme i rizične odnose. Pokušajte da se izvučete iz komplikacije. ZDRAVLJE: Proverite vid.

Lav

POSAO: Vreme je za promene, razmislite o tome da zamenite saradnike na važnim projektima. LJUBAV: Provedite vreme sa partnerom negde van gužve, nasamo. Prijaće vam da se opustite i odmorite. ZDRAVLJE: Mogući bolovi u stomaku.

Devica

POSAO: Dolazite u nesporazume iz dana u dan. Potrudite se da budete jasni i koncizni u zahtevima i dogovorima. LJUBAV: Skloni ste ljubomori i osudama. Potrudite se da budete tolerantniji prema partneru. ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.

Vaga

POSAO: Nadređeni vas imaju u planu za ozbiljne poduhvate. Ne odustajte čak ni ako je teško. LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom, ali zaljubljenost neće trajati večno. Spremite se na promene. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

Škorpija

POSAO: Otputovaćete negde uskoro i to će vam promeniti odnos prema poslu. U jutarnjim satima mogući pregovori u tom smeru. LJUBAV: Zaboravili ste koliko je komunikacija važna i sada zbog toga snosite posledice. Potrudite se da ispravite sve, dok nije kasno. ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

Strelac

POSAO: Čuvajte se saradnje sa Ovnom i Vodolijom, moguće je da su njihove namere dosta drugačije od onih o kojima govore. LJUBAV: Imate mnogo udvarača, ali vama je veoma teško prići. Ne plašite se da pokažete simpatije prema nekome. ZDRAVLJE: Problemi sa spavanjem.

Jarac

POSAO: Priuštite sebi bar dve kraće pauze u toku dana. Previše ste opterećeni vremenom. LJUBAV: Spremite se za nova, uzbudljiva poznanstva i prepustite se novim avanturama. ZDRAVLJE: Počnite sa dijetom.

Vodolija

POSAO: Budite oprezniji u drugom delu dana, naročito ako radite sa novcem ili finansijskim izveštajima. LJUBAV: Pokažite ljubav malim znacima pažnje. Nisu uvek potrebna velika dela i reči. ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama.

Ribe

POSAO: Srećni ste kada uspešno obavite zadatak, ali to se ne odražava na vaše finansije. Pokušajte da budete prodorniji. LJUBAV: Gubite vreme misleći stalno o jednoj osobi, a neko iz vašeg okruženja bi želeo da vam se približi. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Pročitajte i kome prolećni horoskop prognozira sreću.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

"DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU!" Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.