Pročitajte dnevni horoskop za 29. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Promenljivog ste raspoloženja prema kolegama, a to se nikome ne dopada. Pripazite na ponašanje kako ne biste navukli gnev kolega na sebe. LJUBAV: Imate osećaj da vas jedino vaš partner razume i podržava. Zato uživate u svakom trenutku provedenom s njim. ZDRAVLJE: Muči vas zubobolja.

Bik

POSAO: Nadređeni su videli da vi možete puno i sada su podigli kriterijume, ali vi ćete i dalje s lakoćom obavljati sve zadatke. LJUBAV: Voljenoj osobi se ne dopada vaše trenutno ponašanje i otvoreno pokazuje negodovanje zbog nekih vaših stavova. ZDRAVLJE: Problemi sa štitnom žlezdom.

Blizanci

POSAO: Dobro razmislite da li treba da prihvatite savete kolega. Nije vam svako iskren prijatelj, koliko god vi to želeli. LJUBAV: Emotivni rolerkoster je pred vama, emocije se smenjuju velikom brzinom, a strast dominira. ZDRAVLJE: Fali vam energije.

Rak

POSAO: Suviše ste strogi i prema sebi i prema drugima kada je u pitanju ocenjivanje radnih sposobnosti. Nema potrebe za time. LJUBAV: Nemojte namerno da započinjete teme koje su partneru bolne - povređujete ga. ZDRAVLJE: Problemi s kolenima.

Lav

POSAO: Čim nešto nije onako kako ste vi zamislili, proradi vam bes i sujeta. To nikako nisu poželjne osobine na poslu. LJUBAV: Ne trudite se da sakrijete bilo šta od partnera, jer vas isuviše dobro poznaje. Iskreno recite sve što vam leži na duši. ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja ili plivanje.

Devica

POSAO: Atmosfera na poslu vam nikako ne prija, jer tamo gde je sujeta i negativna energija, vi sebe ne pronalazite. LJUBAV: Jedna osoba je zagolicala vašu maštu i sada ne možete da prestanete da mislite na nju. ZDRAVLJE: Nervoza i promenljivo raspoloženje.

Vaga

POSAO: Ništa ne ide onako kako ste planirali i to vas frustrira. Pustite da vreme odradi svoje. LJUBAV: Jedna osoba iz prošlosti se vraća u vaš život u najnezgodnijem trenutku. ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet zdravom ishranom.

Škorpija

POSAO: Nije dobar trenutak za promenu posla, iako je možda već duže vreme priželjkujete. Strpite se još malo. LJUBAV: Skloni ste flertu i dovoljan je i najmanji znak da vam neko potpuno pomuti misli. ZDRAVLJE: Unosite više vitamina.

Strelac

POSAO: Svako mišljenje koje se ne slaže sa vašim, doživljavate kao napad, što je sasvim pogrešno. Takav stav vas baš nikuda neće odvesti. LJUBAV: Izneverili ste očekivanja partnera i sada je na vama da se nekako iskupite. ZDRAVLJE: Osetljiv želudac.

Jarac

POSAO: Smučili su vam se jedni te isti izgovori istih ljudi na poslu. Spremni ste za drastičnu promenu. LJUBAV: Birajte reči kada razgovarate sa partnerom, trenutno je u veoma osetljivoj fazi. ZDRAVLJE: Skloni ste padovima, čuvajte se povreda.

Vodolija

POSAO: Nemojte da krijete važne informacije od kolega, jer ćete zbog otga kad tad upasti u neprilike. LJUBAV: Poštujte obećanja koja ste dali partneru i nemojte sve drugo stavljati ispred njega - on to ne zaslužuje. ZDRAVLJE: Provodite više vremena na svežem vazduhu.

Ribe

POSAO: Veoma ste ambiciozni i koristite sve raspoložive adute i resurse da ostvarite ciljeve. Trebalo bi ipak da postavite neku granicu. LJUBAV: Primećujete da je partner promenio ponašanje prema vama, ali ne znate zašto. Jedini lek jeste iskren razgovor. ZDRAVLJE: Bez promena.

Pročitajte i koja je mračna strana svakog horoskopskog znaka.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO

"DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU!" Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN Kurir televizija

Tekst: Lepa&srećna / B.S.