PRED SPAVANJE PUDING I DŽIN TONIK, A ZA RUČAK SALATA OD LUBENICE: Jelovnik kojim Kejt Midlton održava vitku liniju

Princeza od Velsa Kejt Midlton pridržava se zdravog režima ishrane kako bi zadržala izvajanu figuru, ali je to ne sprečava da se povremeno prepusti slatkim poslasticama.

Profimedia

Kako pišu britanski mediji, ovas je omiljena namirnica koju za doručak konzumiraKejt Midlton, jer joj daje izdržljivost koja joj je neophodna za obavljanje kraljevskih dužnosti, vežbanje i brigu o troje dece. Ovas može biti sjajno gorivo za vežbanje, jer oslobađa energiju tokom cele aktivnosti, a za Kejt kažu da kombinuje hranu bogatu hranljivim materijama sa redovnim režimom vežbanja, kako bi sačuvala vitku liniju.

Princeza, kako se dalje navodi, pravi sopstvene smutije bogate antioksidansima, u kojima kombinuje kelj, spirulinu, maču, spanać, borovnice. Ovo joj takođe pomaže i da zadrži zdrav i čist ten.

Profimedia 

Kada je reč o ručku, Kejt preferira organske obroke i pokušava da uključi što više sirovih sastojaka. Redovan deo njenih ručkova su salate od lubenice, koje kombinuju lubenicu sa avokadom, lukom, krastavcem i feta sirom za idealan balans slatkog i slanog ukusa. Kažu da za ručak više voli da jede vegetarijanske obroke, kao i da uživa u kariju od sočiva i ćevapima od povrća.

Iako vodi računa o tome da namirnice koje konzumira budu pre svega zdrave, Kejt Midlton voli da se počasti i nekim od svojih omiljenih slatkiša. Jedan od njih je puding od karamele, a kraljevski stručnjaci tvrde da princ Vilijam voli da svojoj supruzi napravi i džin tonik nakon što njihova deca odu u krevet.

Profimedia 

Kada je u pitanju grickanje između obroka, za Kejt kažu da se drži svežeg voća i povrća, posebno godži bobica.

Ona takođe često bira kokice, koje mogu da budu odlična niskokalorična užina. Princeza je jednom otkrila i da je jela mnogo maslina kao dete, što je takođe odlična užina sa niskim nivoom holesterola.

Poznato je da Kejt za večeru uživa u klasičnim engleskim jelima, kao što je pečena piletina, koja je i jedna od omiljenih večera princa Vilijama. Takođe, oboje vole suši.

Još fotografija Kejt Midlton pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Buduća kraljica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna