PRE 20 GODINA JE ZALUDELA SVET IZGLEDOM I HIT PESMOM: Elena danas slavi 42. rođendan i izgleda potpuno drugačije

Vlasnica čuvenog grčkog hita "My number one" dosta se promenila od Evrovizije 2005. godine, kada je postala svetski poznata.

Youtube / Eurovision Song Contest

Kada je 2005. godine ubedljivo pobedila na Evroviziji, ceo svet je čuo za Elenu Paparizu.

Grčku pevačicu proslavio je taj evrovizijski hit "My number one", kada se kao 23-godišnja devojka predstavila moćnim glasom, i atraktivnom pesmom vrckavog ritma.

Od tada su muzički uspesi nastavili da se nižu, a Elena je ostvarila međunarodni uspeh. Kako je rođena u Švedskoj, i ta zemlja je počela da je sve češće poziva na gostovanja. Tamo i u Grčkoj je jedna od najomiljenijih televizijskih ličnosti, a u muzici je i danas veoma aktivna.

U među vremenu se udala za 12 godina starijeg građevinskog inžinjera Andreasa Kapsalisa, sa kojim je u braku već osam godina, ali još uvek nemaju dece.

Elena danas slavi 42. rođendan, a po fotografijama se jasno vidi koliko se promenila.

Elena je oduvek volela provokativno oblačenje, a taj stil odevanja zadržala je do danas, pa se i dalje može videti u kratkim lepršavim haljinicama, kakve je nosila pre gotovo 20 godina kada je postala svetski poznata.

Kako vama danas izgleda Elena Paparizu?

Pogledajte i gde je nestala Ali Mekbil.

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Bila je najpoznatija striptizeta Jugoslavije, evo kako danas izgleda  Facebook

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S.