DANIJELA STIL TOKOM ZIME: Poklonite najpopularnije naslove za uživanje

Knjige Danijele Stil su uvek pravi izbor.

Profimedia

 Iako su prošli novogodišnji praznici, knjiga je uvek idealan izbor za poklon. Sa dobrom knjigom nikad ne možete da pogrešite i pravi je trenutak da nekog obradujete! Uvek je vreme za knjigu i da uz nju provedete kvalitetno vreme i da ga izdvojite samo za sebe. Izaberite uz koji naslov ćete uživati ili nekog bliskog obradovati.

Pad u nemilost - Danijela Stil

Promo 

Od autorke bestselera Njujork tajmsa, Danijele Stil, stiže uzbudljiva priča o ženi koja gubi sve – muža, dom, slobodu i sebe samu.

Šta se dešava kada izgubite sve? Supruga, bezbednost, zaštitu, novac, ugled i, suočeni sa zatvorom, morate ponovo izgraditi svoj život od dna, časno, snalažljivo i dostojanstveno. Sidni pro­nalazi sebe, kao i hrabrost i izdržljivost. Uhvativši se u koštac sa životom, obnavlja karijeru talentovanog dizajnera, od Njujorka do Hong Konga. Rizikujući sve u stranom, nepoznatom svetu, rešena je da izgradi novi život na koji može biti ponosna.

Po ceni od 899 rsd poručite ovu knjigu OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Sreća u nesreći - Danijela Stil

Promo 

U romanu Sreća u nesreći, mudroj i toploj knjizi Danijele Stil, jedna od njenih najupečatljivijih protagonistkinja otkriva sve čari i nedaće odgajanja tri veoma različite ćerke.

Tri ćerke izrastaju u tri veoma različite žene, a Izabela sa svakom od njih ima poseban odnos. Konačnom igrom sud­bine tajna iz prošlosti izlazi na videlo i zbližava majku sa ćerkama, pretvarajući izazovan trenutak u blagoslov.

OVDE poručite ovu knjigu po ceni od 899 rsd ili pozivom na 011/4420-502 radnim danima.

Dobra borba - Danijela Stil

Ponekad moramo da se borimo za slobodu… Ako nismo slobodni, postajemo robovi.

Meredit Makenzi, ćerka i unuka uglednih njujorških advoka­ta, bila je predodređena za život ispunjen najboljim stvarima: vrhunskim školama, najvišim društvenim krugovima, savrše­nim brakom. Detinjstvo je provela u Nemačkoj, gde je njen otac bio tužilac u sudu za ratne zločine u Nirnbergu, i tu se upoznala s borbom između dobra i zla, koja se odigravala pred njenim očima. Kad se njena porodica vratila u SAD, poče­la je da krči sopstvenu stazu i pliva protiv struje, podstaknu­ta liberalnim razmišljanjima svog dede, odlučna da postane advokatica, uprkos primedbama tradicionalnog konzervativnog oca. Sklopila je doživotno prijateljstvo s mladom nemačkom Jevrejkom čija je porodica stradala u koncentracionom logoru. I dok se njen deda uzdiže do Vrhovnog suda, Meredit učestvuje u najvažnijim borbama svog vremena, boreći se za ljudska prava i okončanje rata u Vijetnamu.

Poručite ovu zanimljivu knjigu OVDE po ceni od 899 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Špijun - Danijela Stil

Promo 

U uzbudljivom novom romanu Danijele Stil, mlada žena je uvučena u opasan dvostruki život zarad svoje zemlje u Drugom svetskom ratu.

Dok njena zemlja i njoj najdraži ljudi plaćaju užasnu cenu rata, Aleks uči veštinu špijunaže, što je odvodi u misije u kojima su ulog život i smrt iza neprijateljskih linija, i u dugu karijeru špijunke na egzotičnim mestima u istorijski važnim vremenima.

Roman Špijun prati Aleksine neverovatne dogodovštine u Drugom svetskom ratu i naknadno u Indiji, Pakistanu, Maroku, Hongkongu i gradu Vašingtonu, kada njen muž Ričard stupa u diplomatsku službu i oboje postaju svedoci munjevite brzine kojom se svet menja od posleratnog do hladnoratovskog. Ona živi na ivici, s tajnom koju mora zauvek da čuva.

Po ceni od 999 rsd poručite OVDE knjigu ili pozivom na broj telefona 011/4420-502. 

Kocka - Danijela Stil

Promo 

Preuzimanje rizika je deo života, ali kada se kladite u sopstvenu budućnost uprkos svemu, to je igra visokog rizika.

Otmena radnja za komisionu robu u vlasništvu Kejt Medison postigla je veliki uspeh u Sohou, i izdržavala je nju i njeno četvoro dece nakon prerane smrti njenog muža. Sada su deca odrasla i spremna su da izgrade sopstvene živote. I sva su odlučila da igraju uprkos svemu, na iznenađenje svoje majke.

Kejt – puna ljubavi i podrške, i vrlo otvorena – ne može da spreči svoju decu da igraju uprkos izgledima. Mogu li ti izgledi da budu pobeđeni? Ne baš uvek – što će njena deca morati sama da nauče. Za Kejt, najteža lekcija će biti to što ne može da zaštiti decu koju voli od izbora koje ona prave – nego može samo da ih voli dok ih prave.

Saznajte šta se sve dešava u ovoj knjizi klikom OVDE po ceni od 999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Tekst: Promo