Šta je Kejt Midlton odlučila tokom hemoterapije? Da li da zapne još jače ili je digla ruke od svega

Šta je Kejt Midlton odlučila tokom hemoterapije povodom svega što se u kraljevskoj porodici dogodilo?

Profimedia

Sprema se novo uzbuđenje u životu Kejt Midlton, ali i cele kraljevske porodice. Ponovo izlazi iz štampe knjiga princa Harija "Rezerva", samo što je sad reč o izdanju s mekim koricama i svi se pitaju da li će biti još nekog dodatnog poglavlja u njoj.

Prvo izdanje je potreslo monarhiju, a "so na ranu" je sipao lično princ Hari koji je promovisao svoju autobiografiju i u intervjuima slikao svoju porodicu najtamnijim bojama.

Posebno loše je prošla Kejt koju je opisao kao "hladnu" osobu koja nije pružila dobrodošlicu njegovoj supruzi Megan Markl. Time je poništio sve napore koje je, kako se priča, Kejt uložila da izgladi odnose između Vilijama i Harija, pa i da ublaži gorčinu koju je kralj Čarls osetio zbog ove "veleizdaje".

Profimedia 

"Sada Ketrin želi da isključi iz svog života sve što unosi negativnu energiju", tvrdi poznavalac prilika u kraljevskoj porodici Ričard Ficvilijams. On tvrdi da ni ona ni princ Vilijam ne želi da se više bavi razdorom u familiji i da se Kejt polako vraća dužnostima, ali joj zdravlje ostaje na prvom mestu.

Drugi pak tvrde da je Kejt dosta čitala o tome kako "gutanje" neprijatnih emocija utiče na zdravlje, upravo tokom hemoterapija kojima je bila podvrgnuta.

Otuda i iznenađujuća čestitka Hariju koju su princ Vilijam i princeza Kejt uputili "odbeglom" princu preko društvenih mreža. Srećan 40. rođendan su mu poželeli i iz Kensingtonske palate, ali zasad nema nagoveštaja da je na pomolu veliko pomirenje. Šta bi, po vašem mišljenju, bilo najbolje za Kejt? Da radi na porodičnom pomirenju ili zaboravi Harija i brine o svom zdravlju? Pogledajte još njenih slika u galeriji i zavirite u njen dom.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey