Bez princa Harija i bez suknje! Megan Markl šokirala pojavom na crvenom tepihu

Megan Markl u crvenoj haljini i njen dubok dekolte izazvali brojne komentare

Profimedia

Megan Markl je povukla novi modni potez o kojem svi pričaju - pojavila se na gala večeri u Los Anđelesu u crvenoj haljini sa izuzetno dubokim dekolteom. I tu je tek početak onoga što izaziva buru u javnosti i na društvenim mrežama.

U pitanju je kreacija modne kuće "Karolina Herera" koju je Megan već nosila pre tri godina i tada prouzrokovala brojne komentare, jer je bila preslobodna za pravila kraljevskog protokola.

Bilo je očigledno da prinčeva supruga ne nosi brushalter, a gola leđa su pomalo "kipela" oko bretela. Sada je Megan nešto mršavija, pa toaleta nešto bolje stoji, ali je vojvotkinja sada odlučila da skine dugu široku suknju koju je imala pri izlasku s Harijem.

Youtube / Royal News 

Ostala je samo uzana osnova sa šlicem na prednjem delu. Ovu haljinu koja naglašava i grudi i zadnjicu, od vatrenocrvenog satena, mnogi smatraju potpuno nepriličnom za konkretnu priliku. "Ovako možda može da prođe u Holivudu, ali ne na gala večeri u Dečjoj bolnici u Los Anđelesu", jedan je od komentara. "Kažu da je ovo poseta iznenađenja, zapravo sad tako kažu kad neko dođe nepozvan", cinični su drugi.

Profimedia 

Na sve to, stižu i primedbe na njeno ponašanje na crvenom tepihu. Pošto princ Hari nije bio s njom, Megan nije ispuštala ruku prijateljice Keli Meki. "Smeju se i došaptavaju kao da su na školskoj ekskurziji, ničeg kraljevskoj nema u njoj", komentarišu na društvenim mrežama i dodaju da je krajnje vreme da se o Megan govori kao o članici kraljevske porodice. Pogledajte još njenih slika sa ovog događaja i pročitajte i kako Megan "tera negativnu energiju".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Megan i Hari   Tiktok/@czedits__fp__