Najlepša žena koja je hodala Beogradom: Milica Milša pati za njom - "Samo da ti čujem glas"

Dirljivo sećanje Milice Milše na majku Leposavu Isaković.

Instagram / Milica Milsa Isakovic

"MAMA... Osam godina je prošlo, a ja bih i dalje da te svako veče pozovem da te čujem, bar jednu reč, bar jedan glas... Bar... Nedostaješ svuda i u svemu."

Ovim rečima se Milica Milša priseća svoje majke Leposave Isaković koja je umrla pre osam godina. 

Leposava je bila diplomirani arhitekta, ali je izuzetno lepo pisala i bavila se slikarstvom. Nadimak Lepa joj je odgovarao i zato što je bila nestvarno lepo dete, a kasnije devojka i žena. Njene fotografije, koje objavljuje Milica, upravo to i pokazuju. 

Milica je nasledila majčinu lepotu, a kaže da i danas neprekidno oseća kako joj svakodnevicu prožimaju njeni saveti i mudrosti. 

Priča o ljubavi njenih roditelja je prava filmska - Antonije Isaković je upoznao Lepu kad je došla u društvu reditelja Stoleta Jankovića. Krio je da je zaljubljen u nju, baš kao i mnogi drugi, a kad se Lepa razbolela od tuberkuloze, redovno ju je posećivao u bolnici i trudio se da je obraduje cvećem i slatkišima. Predano udvaranje je imalo efekta - i Lepa se zaljubila u njega, a roditelji su joj dozvolili da se uda pod uslovom da ne rađa decu sve dok ne završi fakultet.

Tako je i bilo, Milica je rođena tek kad je mama diplomirala, a roditelji su joj bili podrška čitavog života, pa i onda kad je odlučila da rodi dete i ne otkrije ko je njegov otac. Pročitajte i kako su se zavoleli Milica i Žarko Jokanović, a u galeriji pogledajte još njihovih slika. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Milica Milša o snimanju nove serije  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!