Danijela Dvornik ponosna na mamu: Oduševile sve hit modnim kombinacijama, a njihov dijalog se prepričava

Danijela Dvornik uživa u susretu s majkom!

Instagram / danijeladvornik

Danijela Dvornikuživa u životu na ostrvu, ali voli i da se ponekad otisne do Splita - uželi se grada, provoda i šopinga.

Ovog puta je iskoristila i priliku da popije kafu sa majkom, a njihov selfi je osvojo brojne lajkove i komentare.

Danijela ima 57, a mama 76 godina, a pohvale nisu izazvali samo njihov izgled i izbor boja i odeće, već i dijalog koji otkriva kako dinamičan život vodi Danijelina mama Žarka Kuljiš.

"I kakav ti je plan kad se vratiš iz Firence?"

"Ajme puna sam obaveza i posla! Moram sad otići u doktora, moram napraviti neke pretrage, skinuti šlauf oko struka , to ću privatno... mrzim to kad mi visi, malo se generalno urediti, dogovoriti izdavača za knjigu koju sam napisala, napravit promociju …a napisala sam još 3 knjige koje čekaju na lekturu!"

Instagram / danijeladvornik 

Danijela se smeje majci koja kaže kako joj je malo vremena za sve što još treba da uradi. Sredila je kuću, završila potkrovlje, celo leto radila s turistima na Visu, jednom rečju, godina joj je prošla za čas. Dinamična na majku, Danijela i sama posvećuje mnogo pažnje svom izgledu, kući i zdravom načinu života.

Više njenih slika pogledajte u galeriji i pročitajte kako je Danijela težak pad.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Danijela Dvornik je bila kod nutricionista  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!