Posle razvoda, Haris Džinović opet presrećan: Ona je sa mnom uvek, ne može da me prevari

Haris Džinović ponovo nasmejan!

ATA / Antonio Ahel

Haris Džinović je sinoć proslavio 73. rođendan, a kaže da to ranije nije baš često praktikovao. "Ranije je moj rođendan možda bio samo povod da se okupimo, da napravimo neki dernek, ali nisam baš slavio", kazao je Haris okupljenim novinarima.

Proslava je organizovana u jednom prestoničkom restoranu, a rođendan je, kako kaže pevač, počeo čestitkom sina Kana.

"Danas sam proveo kao i svaki običan dan, nisam pridavao neki veliki značaj rođendanu. Nisam ništa poželeo, poželeću večeras, mada ne znam šta. Uglavnom su pristizale uobičajene čestitke. Sin Kan mi je prvi čestitao rođendan, odmah posle 12 sati je doneo tortu i svećice.

Nikakav poklon nisam dobio, najveći poklon mi je doneo Kan, što se setio toga, što se angažovao oko toga, išao, tražio, kupio, doneo, upalio, čestitao." Haris je sa zadovoljstvom kazao da je sin s njim, u kafani na proslavi, dok za ćerku Đinu nije bio siguran.

ATA / Antonio Ahel 

"Možda je tajno došla, ne znam", našalio se pevač. Na pitanja o bivšoj supruzi Melini nije odgovarao: "Ne čujem dobro, jaka je muzika", bio je njegov komentar na pitanje da li mu je Melina čestitala rođendan.

ATA / Antonio Ahel 

Novinari su hteli da znaju više o predstojećem koncertu, ali i o muzičkim planovima i drugim željama Harisa Džinovića. Da li možda ima želju da se zaljubi?

ATA / Antonio Ahel 

"Na koncertu bi trebalo i da bude novih pesama, a i gostiju koje neću da otkrivam. Zaljubljen sam", dodao je Haris. "Zaljubljen sam u muziku, ona me nikada ne može prevariti, ona je sa mnom uvek".

Podsetimo, mediji su preneli da se Melina odselila iz Srbije i da sada živi na Azurnoj obali. U prilog tome govore i objave ćerke Đine koja je tamo provela kraj leta i objavljivala dosta slika sa plaža i restorana. Melina se, zasad, ne oglašava, a više njenih slika pogledajte u galeriji.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Haris Džinović  TikTok/oggynsta