Kejt Midlton stoji iza svega: Preokret za princa Harija, ovome se niko nije nadao

Da li je Kejt Midlton poslala čestitku za rođendan princa Harija? Pročitajte!

Profimedia

Princ Hari je dobio brojne čestitke za svoj 40. rođendan, ali ona kojoj se niko nije nadao stigla je od kraljevske porodice u Londonu.

Uprkos svemu što se dogodilo nakon njegovog odlaska iz Velike Britanije, posle objavljivanja knjige "Rezerva" i blaćenja dvora, na društvenim mrežama Kensingtonske palate osvanula je poruka u kojoj se Hariju čestita rođendan. Sad je procurila i priča o tome ko stoji iza ovoga.

Za potez preokreta zaslužna je, navodno, sama Kejt Midlton koja želi da se u porodici uspostave mir i atmosfera opraštanja pre nego što za to bude prekasno", navodi magazin Bela, a prenose britanski mediji.

Profimedia 

Ovu javnu čestitku je pratio i telefonski poziv princeze Kejt, koja je pripremila i jedan "pažljivo odabran" poklon za Harija. Ova tvrdnja u ulozi Kejt Midlton u obeležavanju Harijevog rođendana stiže baš u trenutku kad su objavljene i nove priče o Megan Markl kao o "šefici demonki".

Profimedia 

"Megan ne prestaje da grdi ljude koji rade za nju - uživo ili preko telefona, svako od njih se oseća kao nula", prenosi Dejli Bist. Nedavne komplimente koje su neki njeni saradnici izrekli u istom magazinu ocenjuju kao "nameštene" i "dogovorene".

Pogledajte neke od najnovijih slika Kejt Midlton u galeriji i pročitajte šta je planirano u slučaju da se nasledniku prestola, princu Viljamu, nešto dogodi.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!