Aleksandra Prijović skinula šljokice i štikle: Pevačica na koncertu Tee Tairović - nikad jednostavnije odevena

Aleksandra Prijović se spremila da đuska - u patikama na koncertu Tee Tairović u Areni!

ATA / Antonio Ahel

Aleksandra Prijović, popularna srpska pevačica, poznata je po elegantnom stilu odevanja, koji se često prilagođava različitim prilikama. Na sceni, Aleksandra bira glamurozne, ženstvene komade, često sa naglašenim strukom, šljokicama i dramatičnim krojevima koji ističu njenu figuru.

Ovaj stil je dovela do maksimuma na brojnim koncertima koji su započeli, sad već čuvenim nastupima u Beogradskoj areni, gde je nosila čak i glamurozne kreacije Aleksandra Mekvina. 

U svakodnevnim situacijama, njen stil je nešto opušteniji, ali i dalje moderan. Kombinacije koje Aleksandra nosi često uključuju klasične farmerke, elegantne bluze, kožne jakne i moderne torbe, uz pažljivo odabrane modne dodatke.

Instagram / aleksandraprijovic 

Tako se i sinoć pojavila na koncertu Tee Tairović - u modernim crnim pantalonama i efektnom crnom kožnom sakou bez revera.

ATA / Antonio Ahel 

Jednostavnu kombinaciju je Aleksandra upotpunila srebrnom "šanel" tašnom i crnim patikama, a kako su izgledale druge poznate dame ove večeri pogledajte u galeriji slika.

Pročitajte i koliko je popularna Prija zaradila na koncertima u Areni.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sanja Vučić Tea Tairović na koncertu  Instagram/sanjalilwolf

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!