"Kao da krvarite pored ajkule": Jelena Karleuša progovorila o ljubavi - Moj savet svim ženama

Jelena Karleuša opisala do detalja svoja osećanja posle razvoda...

TV Prva

"Mnogi me pitaju ovih dana kako sam posle razvoda", kaže Jelena Karleuša, koja je objavila konačni dogovor sa Duškom Tošićem po kojem sva imovina pripada deci, a ona ostaje njihov staratelj.

Potpisivanje zvaničnih papira se odigralo tako da se Jelenin muž nije ni pojavio, pa pevačica kaže da je izgledalo kao da se "razvela" od dvojice advokata koji su tu bili.

U braku je, kako danas kaže, uglavnom "bila sama", jer je "Duško igrao fudbal po belom svetu".

"Mislim da je moj brak zato i trajao jer sam ja to držala, ja sam mu davala veštačko disanje. Ne trpim poraz pa sam prosto oživljavala taj brak i pravila od toga ono što nije. To je moj brak, moja odluka. Ne doživljavam razvod kao poraz ni kao pobedu, samo mi je žao mog truda i ulaganja. Ali ja sam žena sa velikim srcem, još puno toga mogu da dam", kaže Jelena.

ATA / Antonio Ahel 

Međutim, kaže da će ubuduće paziti da izabere nekoga ko može da stane "ne samo pored" nje, već i "ispred" nje.

"Evo da dam jedan savet svim ženama, posebno pokazivati ili poklanjati emocije pogrešnoj osobi, to je kao da krvarite pored ajkule.

Jelena je posebno istakla da ljubav ne treba siliti:

"Čim ti ubeđuješ nekog da ti vrediš, čim juriš nešto, a nije obostrano, to nije ljubav, to je neka vrsta patologije. Ako on ne misli da si najbolja i najlepša, tu nema ljubavi, to je osuđeno na propast.

ATA / Antonio Ahel 

Žene kod nas se čudno odnose prema razvodu, kao da je to ravno smrti. Dobila sam na hiljade poruka kada sam objavila da se razvodim. Ja sam na taj sastanak došla nasmejana i namirisana i muža videla nisam", kaže Jelena. Prema njenim rečima, bilo joj je važno da ćerke Nika i Atina prođu najkritičniji deo detinjstva, a sada, kad imaju 15 i 16 godina, veruje da je sigurna i da ih je dobro vaspitala. Pročitajte i kako Jelena Karleuša održava liniju, a u galeriji pogledajte još slika.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena  Kurir televizija