"Pogledaj samo šta nam rade": Snajka Lepe Brene uputila poruku koja je sve iznenadila - Šta će reći Viktor?

Sofiju Spasojević uveliko zovu "snajkom Lepe Brene", evo zašto...

Instagram / viktorernest, Instagram / spasojevicsofija

Viktor Živojinović i Sofija Spasojević obeležili su lep emotivni praznik - godinu dana otkako su zajedno. Njih dvoje uživaju u ljubavi, a godišnjicu su obeležili izlaskom i fotografijama na Instagramu.

Viktor je napisao samo "365 dana" uz fotografiju svoje izabranice koju je obradovao velikim buketom ljubičastih ljiljana i roze gerbera. Sofija je podelila još nekoliko trenutaka iz provoda.

Viktor i ona uživaju u društvu svojih kućnih ljubimaca - simpatični mops i francuski mops se očigledno odlično slažu. Sofija je sve iznenadila i muzičkim izborom - dok je u prvoj objavi, očekivano, Aleksandra Prijović, druga ima posebno značenje.

"Ole, Lole, pogledaj samo šta nam rade, na karti neba mi smo tačka, stavi pred krevet barikade i mirna Bačka", poručuje Sofija kroz stihove Đorđa Balaševića čiju je numeru pustila uz svoju sliku sa Viktorovim buketom.

Instagram / spasojevicsofija 

Poznato je da je Lepa Brena dosad imala samo pozitivne reakcije u vezi s novom snajkom - osim što ju je ovog leta ugostila na svojoj luksuznoj jahti, često lajkuje i njene fotografije.

Instagram / viktorernest 

Da li će mamin "blagoslov" i 365 dana ljubavi biti dovoljno da Viktor povede Sofiju i na "novi nivo" veze? Šta vi mislite?

Pogledajte još slika mlade voditeljke u galeriji i pročitajte kako Lepa Brena ranije govorila o devojkama svojih sinova. 

This browser does not support the video element.

Lepa Brena   instagram/lepabrenaa