Novo pismo Kejt Midlton: Usred njene borbe s karcinomom, ova poruka kida srca

Kejt Midlton je dirnula sve svojim novim pismom.

Profimedia

Kejt Midlton je uputila specijalnu pismo podrške jednoj majci koja joj se požalila na zdravstvene probleme koji muče njenu ćerku.

Kirsti Ker se obratila princezi od Velsa i objasnila joj kako se njena ćerka Ajla bori sa celijakijom. Devojčica se oseća toliko drugačija od svojih drugara, ona mora da poštuje pravila specijalne ishrane i nema toliko energije kao njeni prijatelji.

"Ima samo pet godina, a već se bori", žali se majka i kaže da se pribojava da će Ajla razviti neku vrstu anksioznosti u vezi s hranom. Stigao joj je i odgovor od princeze Kejt. 

Profimedia 

"Hvala vam na pismu koje ste poslali princezi od Velsa", navodi se u ovom pismu. "Toliko mi je žao što se vaša ćerka bori sa tolikim tegobama, ali ohrabruje što ipak ima nekog napretka."

U pismu Kejt Midlton se posebno hvali trud koji Kirsti ulaže da zaštiti dete. "To je zaista za divljenje", piše u njemu. Pismo je potpisao šef odeljenja za kraljevsku korespodenciju, ali je u njemu istaknuto: "Princeza od Velsa šalje najlepše želje vama i vašoj porodici".

Detalji ove prepiske su posebno dirljivi u svetlu borbe za zdravlje lepe Kejt koja i sama ima troje dece i zna koliko su majčinske brige velike. Poslednje vesti su da se ipak oseća bolje budući da su lekari dopustili da napusti Vindzor i ode u Škotsku na letovanje. Pročitajte i koje je omiljeno jelo Kejt Midlton.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey