Teški dani za Kejt Midlton: Princeza donela ključnu odluku, ipak je Džordž sin prvenac!

Kejt Midlton odlučila da princ Džordž ne ide u srednju školu, evo kakav je plan!

Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam završavaju svoj godišnji odmor u Balmoru, gde su sa decom uživali na letovanju. Vest da je kraljevski par uspeo da ode u Škotsku ovog leta primljena je u javnosti sa oduševljenjem, jer je to bio znak da se princeza od Velsa ipak oseća bolje.

Otkako je objavljeno da Kejt ima karcinom i da je operisan, svi su u strepnji za zdravlje buduće kraljice. Kao majka troje dece, ona je prvo mislila na njih kad je odlučila da malo odloži saopštavanje loših vesti naciji. I princ Vilijam je prilagodio svoj raspored novonastaloj situaciji i čak izostao sa važnih, prethodno dogovorenih događaja, da bi porodica lakše podnela nevolju koja ih je zadesila.

Prvi septembarski dani donose novi izazov, a to je priprema za školske obaveze i promena načina života. Premda je bilo najava da će princ Džordž krenuti u srednju školu, to se ipak neće dogoditi.

Profimedia 

Dok većina dece u Engleskoj prelaze iz osnovne u srednju školu kad napune 11 godina, ima i onih škola koje pružaju mogućnost obrazovanja sve do 13. godine. Upravo je takva škola "Lembruk", u koju ide ne samo Džordž, već i princeza Luiz i i princ Luj.

Ova mogućnost će biti i iskorišćena, jer je doneta odluka da Džordž ipak ostane još dve godine u "Lembruku". Premda su sigurno oba roditelja u njoj učestvovala, pretpostavlja se da je Kejt bila ta koja je želela da joj sin prvenac što duže bude što bliže.

Profimedia 

Nema sumnje da će Kejt dočekati početak školske godine s konfliktnim emocijama - sigurno je uživala dok su deca bila kod kuće, ali je sigurno leto sa njih troje bilo veoma naporno.

"Odlazak dece u školu i njihove nove obaveze pružiće Ketrin šansu da se odmori, a da se ne oseća grižu kad što nije s mališanima", kaže jedan insajder. 

Pročitajte i koje je omiljeno jelo Kejt Midlton, a u galeriji pogledajte više njenih slika. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA  Instagram/katemiddleton_turkey

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!