Suzana Mančić se miri s mužem: Dobro je što ne živimo zajedno

Suzana Mančić o braku sa Grkom i razdvojenom životu

Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Mančić uživa u braku sa Grkom Simeonom Ocomokosom, premda su odlučili da ne žive zajedno.

Njih dvoje su 25 godina zajedno, a venčali su se 2018. godine, na prelepom ostrvu Pilon.

Suzana ima svoju karijeru u Srbiji, a Simeon Ocomokos upravlja kompanijom "Tsomokos Group International" (TGI) u Atini i ima i filijalu u Beogradu.

"Simeon i ja smo u ljubavi preko dvadeset godina, i to je prosto jedno čudo", kazala je Suzana za "Alo", priznajući da i u njenom braku ima problema.

"Ja sam Škorpija, on je Vodolija. I dobro je što ne živimo zajedno. Jer zajednički život dovodi do nervoze, vrcaju varnice, ali i to mora da se desi. Ponekad se nas dvoje dobro posvađamo, i onda posle meni bude žao.

I onda mu ja kažem: `Simaki, to je dobro što se mi nekada posvađamo`. A on me gleda onako grčki mudro. To znači da među nama i dalje ima strasti.

Na sve to Simeon svojoj voljenoj Suzani kaže samo jedno: "Je l'? Dobra ti je ta filosofija."

Instagram / suzanamancicofficial 

Simeon ima dve ćerke iz prvog braka, baš kao i Suzana. "Drugi put sam se udala kad sam imala 61 godinu. Spoznala sam ljubav posle mnogo godina i to je zrelost. Na početku me je fizički bolela razdvojenost, a onda sam shvatila da postoje njeni benefiti. Kad smo zajedno lepo se slažemo, nekada se i posvađamo, ali i to ide u rok službe. Razdvojenost nam sada prija, jer je lepo i dobro sačuvati neko vreme samo za sebe", objasnila je Suzana.

Pogledajte još njenih slika u galeriji i pročitajte kako je operisala kapke.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

SUZANA MANČIĆ KOPA U BAŠTI  Instagram/suzanamancicofficial