Seka Aleksić otkrila tešku prevarantkinju: Došla po milostinju, pa je nađem u tržnom centru

Seki Aleksić se mnogi obraćaju za pomoć, a evo kako je uhvatila jednu prevarantkinju.

ATA / Antonio Ahel

Seka Aleksić ima vernu armiju obožavalaca na društvenim mrežama, a danas im je na TikToku ispričala kako je otkrila tešku prevarantkinju.

"Zvoni neko na interfon, otvaramo i dolazi jedna žena, sva ucveljena, jauče, plače, ima problema finansijskih - krediti, automobili i tako dalje", priča Seka. "Lepo je sređena, nalakirani nokti, frizura, haljina lepa, lepa torba... ona je iz Beograda, čula je da se ja bavim humanitarnim radom, da pomažem ljudima.

Pomažem, naravno, deci, ugroženima, za koje smatram da im zaista treba pomoći. Kad mogu da im pomognem, ja i pomognem, bogu hvala."

Instagram / seka_aleksic 

Tu je samo početak priče, a par satu kasnije, Seka je naletela slučajno na istu tu ženu u jednom tržnom centru u Beogradu. Ni manje ni više, bila je u radnji jednog poznatog skupog brenda gde je došla da zameni neki kačket!

"Pitam se, ženo, da l` si realna? Da li znaš da zbog tebe, takve, ljudima kojima stvarno treba pomoć neko neće pomoći?", uzvikuje Seka. "Da l` si bre normalna, pa gde ti je mozak? Jednom rečju, prevarant! Dakle, takvih nije malo, ima ih puno."

Kako kaže pevačica, ista stvar joj se desila na Novom Beogradu, kod jednog poznatog restorana brze hrane. "Stajala sam u redu, kupovala hranu i jedna žena mi vrti tri puta istu priču, samo što se ne seća da me je srela tri puta", priča Seka. Prema njenim rečima, nekima je to postao biznis pa većina ljudi koji su prevareni neće više ni da pomognu. 

Da li se i vama dogodilo da vas prevare na sličan način?

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Seka Aleksić  TikTok/seka_aleksic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!