NOVAKOVO KOLO ODUŠEVILO CELU SRBIJU: Željko Joksimović napravio novi hit, a inspiracija stigla sa Vimbldona

Željko Joksimović napravio Novakovo kolo posle izjave Đokovića na Vimbldonu

ATA / Antonio Ahel

Novak Đoković je glavna tema društvenih mreža, ovoga puta zbog svoje izjave posle meča sa Runijem na Vimbldonu. On je bio ogorčen zbog upornih povika publike "Ruuu-ni", koji su zvučali kao "buuuu" i protumačio ih kao nepoštovanje.

On je iskoristio intervju koji pobednik, uobičajeno, daje posle meča i tim "nevaspitanim gledaocima" poželi "lakuuuuuuuu noooć" (guuuuuuuuud naaajt).

Posle ovakve reakcije, neobične za Novaka, društvene mreže su eksplodirale. Jedni misle da je preterao, a drugi su jedva dočekali da Đoković "konačno kaže svima šta misli".

Posebnu je inspiraciju dobio naš kantautor Željko Joksimović, pa je napravio  hit od kompilacije Noletove izjave. Kako je napisao na Instagramu: "Napravih Novakovo kolo inspirisan dešavanjima na Vimbldonu", napisao je Joksimović u opisu snimka koji je postao viralan.

Svi su oduševljeni, a mnogi kažu da bi Novakovo kolo trebalo da postane i himna Vimbldona! Kako se vama dopada? Pročitajte i kako je Jelena pratila Novaka iz meča u meč na ovogodišnjem Vimbldonu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Navijači zvižde Novaku Đokoviću  RTS1

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / Jasmina Glišić