BILA JE ŽENA ZA JEDNU NOĆ BORISA BEKERA: Sad slavi sa ćerkom lepoticom, a on je dotakao dno

Ana Ermakova, ćerka Borisa Bekera, slavi uspeh za uspehom, a uz nju je majka Endžela.

Profimedia

Ana Ermakova (24) se sprema da celom svetu pokaže koliko je talentovana - pobednica šouprograma "Hajde da plešemo" predstavlja svoj šesti singl!

Ćerka Borisa Bekera (56) je već objavila pet pesama do sada i probila se u svetu šoubiznisa kao sudija u takmičenju "Supertalent". 

Ana zapravo peva kavere poznatih numera i sad je izabrala Eni Lenoks i poznatu pesmu "Slatki snovi" (Sweet Dreams). "Za mene je to mešavina nostalgije za detinjstvom i pogleda u budućnost", kaže Ana. "Odrasla sam slušajući Eni Lenoks i ona mi je velika inspiracija, kao jaka žena sa moćnim glasom."

Još jedna snažna žena je uz Anu od njenog rođenja - majka Endžela koja danas slavi sa ćerkom njen veliki uspeh. Ona je morala da trostrukog šampiona Vimbldona primora sudskim putem da prizna ćerku.

Profimedia 

Beker, koji je tada imao 33 godine, tvrdio je da ga je Endžela zavela jedne noći u baru dok mu je žena bila u bolnici. "Gledala me je onim pogledom lovca dok je prolazila pored mene", opisivao je sportista svoj doživljaj. Trebalo je da prođe samo još jednom i pogleda ga na isti način i - oženjeni Boris je krenuo za njom kao omađijan.

Kasnije je pričao kako se "sve" odigralo u toaletu, da je za "ćaskanje" bilo potrebno samo pet minuta. Kad je, osam meseci kasnije, video Ermakovu sa ogromnim stomakom, bilo je "kasno", kaže Beker. Sud ga je primorao da plati izdržavanje i ćerki i njenoj majci. 

Profimedia 

Život je doneo  još gori obrt Borisu Bekeru. Dvadesetak godina kasnije, dotakao je, kako sam kaže, dno jer je završio u zatvoru zbog finansijskih pronevera. Zatvorska ćelija mu je bila samo nekoliko kilometara od stadiona Vimbldon koji mu je doneo slavu, a njegova vanbračna ćerka, začeta u WC-u, zahvaljivala je fanovima na Instagramu na podršci koju izražavaju njenom ocu.

Pročitajte i šta bivša Borisova supruga Lili Beker kaže o teniseru.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Hajdi Klum i ćerka   Instagram/heidiklum

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.