VELIKO SLAVLJE BRENINOG SINA I NJEGOVE IZABRANICE: Sofija u belom, roditelja nema nigde na vidiku

Viktor Živojinović i Sofija Spasojević proslavili njen rodjendan, da li mama Lepa Brena prati kako se razvija ljubavna situacija?

ATA / Antonio Ahel

Viktor Živojinović i Sofija Spasojević uživaju u ljubavi pa su zajednički proslavili njen 24. rođendan. 

Nekad se znalo da je veza "ozbiljna" kad momak odvede devojku kod roditelja, a danas se prvim važnim korakom smatra objava zajedničkih slika na Instagramu.

Pre nekoliko dana su Viktor i Sofija upravo to uradili na ovoj društvenoj mreži, a javnost se odmah zainteresovala za novu "snajku" Lepe Brene.

Instagram / viktorernest 

Međutim, poznata pevačica je odavno kazala kako ne prati veze svojih sinova i smatra da ne treba žuriti sa ozbiljnim potezima kao što je brak. 

ATA images/M.M 

"Mama sam koja ne prati sva ta zbivanja. Oni su mladi momci koji će po kulturi i vaspitanju upoznati nas sa izabranicom kada budu smatrali da to treba da se desi", govorila je Brena. Po njenom mišljenju, za brak je rano pre 30. godine, a Sofiji i Viktoru je očigledno lepo i u ovom statusu u kojem su sad.

Instagram / viktorernest 

Momak i devojka su se odlično provodili na njenom rođendanu, "snajka" je nosila belu haljinu, koja je baš i u modi ove sezone, a slavlje je uveličala i lepa torta. Ipak, najlepša je posveta na Instagramu - "Srećan rođendan, ljubavi". Pogledajte još Sofijinih slika u galeriji i pročitajte kad je najbolje vreme za brak i decu.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

LEPA BRENA HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE: Za mladu i zgodnu devojku postoje 2 ishoda! Otkrila sve o iskušenjima u kojima se našla  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.