BRED PIT NA SUDU PROTIV ANĐELINE: Tajno prodala vinograd gde su se venčali, presuda neočekivana!

Nakon razvoda Breda Pita i Anđeline Džoli, nastao je problem u vezi sa podelom imanja u Francuskoj. Presuda je konačno donesena.

Profimedia

Bred Pit  je odneo pobedu na sudu protiv Anđeline Džoli, bivše supruge, oko njihovog imanja "Dvorac Miraval" (Chateau Miraval) gde se proizvodi nagrađivano roze vino. Nalazi se u Provansi, u južnoj Francuskoj i prostire se na oko 1300 hektara.

Ovo imanje su kupili zajedno, a na njemu su se čak i venčali 2014. godine. Nakon njihovog razvoda, Anđelina je tajno prodala deo imanja ruskom milijarderu Juriju Šefleru. Bred Pit se potrudio da poništi ovu prodaju.

Presuda u njegovu korist je povezana sa racijom u vinariji u martu 2022. godine, u kojoj su zvaničnici sa nalozima za pretres preuzeli dokumente u vezi sa optužbama prema Šeflerovoj firmi "Nuvel" (Nouvel) za zloupotrebu imovine kompanije. Šeflerovoj firmi je naloženo da plati oko 20.000 evra sudskih troškova, a veruje se da će dokumenti sada biti vraćeni u sef Dvorca Miravala.

Kako je Anđelina prodala deo velelepnog imanja bez Bredovog odobrenja, sud je oborio njenu žalbu. Ova sudska bitka se vodila na čak tri lokacije: u Francuskoj, Luksemburgu i Los Anđelesu, a iznenađujuće je da je iz svake Bred izašao kao pobednik.

Da podsetimo, Anđelina Džoli i Bred Pit su se razveli 2016. godine a iz braka imaju šestoro dece, od kojih je troje usvojeno. Suđenje oko starateljstva je trajalo tri godine, a dugo se govorilo i vezi Breda Pita sa dvostruko mlađom Ines de Ramon, kao i o problematičnim odnosima sa decom. Jednom prilikom, na Dan očeva, njegov sin je javno izneo da je Bred pretvorio njihove živote u pakao.

Pročitajte i Kako je Anđelina naterala Breda da ostavi Dženifer.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Bred Pit  Instagram/drjb.aesthetics

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.