TRAŽIO JE DA SPAVAM SA GLAVNIM GLUMCEM: Šeron Stoun otkrila oba imena - Hteo je da nam "hemija" bude jača pred kamerama

Od Šeron Stoun producent tražio da spava sa Bilijem Boldvinom tokom snimanja filma "Sliver"

Profimedia

Šeron Stoun je otkrila brojne detalje iz svoje biografije kad je objavila memoare pod naslovom "Lepo je kad živiš po drugi put".

Slavna glumica je u ovoj knjizi opisala kako su je prevarili da snimi čuvenu scenu u filmu "Niske strasti", a onda otkrila i da je bila žrtva nečuvenog ubeđivanja da spava s kolegom.

Kad su izašli iz štampe njeni memoari, pre tri godine, Šeron nije želela da prizna i ko su bili učesnici ovog nemilog događaja. Sada više ne želi da skriva njihov identitet, a svetski mediji prenose njenu izjavu.

Profimedia 

"Hteli su da im donesem još jedan hit kao što je bio film `Niske strasti`. Prvo su mi kazali i da ću moći da biram glumce. A onda se ispostavilo da nisu to i mislili", kaže Šeron.

Ispostavilo se da glavni glumac u novom ostvarenju, pod naslovom "Sliver", treba da bude Vilijam Bili Boldvin, brat poznatijeg Aleka Boldvina. "Onda me je pozvao naš producent Robert Evans i kazao da treba da spavam sa Boldvinom", otkriva Šeron.

Profimedia 

"Trčkarao je po kancelariji, sa sunčanim naočarima na licu i objašnjavao mi kako će Bili Boldvin da bolje glumi ako budemo intimni", seća se glumica. "To će da spase film, jer je problem što sam ja navodno kruta. A kad bih spavala sa Bilijem, tada bismo dobili hemiju na velikom ekranu", priča Šeron.

Producent Robert Evans, glavni "gazda" produkcije je ubeđivao Šeron naširoko i nadugačko. Pričao joj je čak kako je "morao" da spava s Avom Gardner kako bi se ona "opustila". Ovaj filmski moćnik, koji potpisuje ostvarenja kao što su "Kineska četvrt", "Koton Klub", "Veliki Getsbi" i "Kum", preminuo je 2019. godine. Pročitajte i kako je Šeron preživela moždani udar.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini  instagram/severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.