TRAGIČNA VEST IZ KRALJEVSKE PORODICE: Čarls i Kamila skrhani, iznenadna smrt ostavila sve u šoku

Velika tragedija u kraljevskoj porodici - rođaki kralja Čarlsa je iznenada umro muž.

Profimedia

Britanska kraljevska porodica mora da "zbije redove" pod silinom loših vesti koje stižu sa svih strana.

Posle otkrića da kralj Čarls ima karcinom i da mora hitno da se podvrgne terapijama, princ Vilijam je zabrinuo sve iznenadnim otkazivanjem važne obaveze.

Podsetimo, prestolonaslednik je neočekivano propustio pomen svom kumu, grčkom kralju Konstantinu, u Vindzoru, ne objasnivši ničim svoje odsustvo. Mnogi sumnjaju da je razlog Kejt Midlton koja je i sama na bolovanju zbog operacija abdomena, o kojoj se kriju detalji.

Profimedia 

Zloslutni niz se nastavlja vešću da je lejdi Gabrijela Vindzor (42), kraljeva rođaka, iznenada ostala udovica. Njen muž Tomas Kingston (45) preminuo je u roditeljskom domu gde su živeli, a uzrok smrti još nije objavljen.

Prema pisanju britanskih medija, policija je bila pozvana u dom Kingstonovih, ali nikakvi detalji nisu poznati. Tomas je uživao veliko poštovanje kao ratni heroj iz iračkog rata, a Lejdi Ela, kako su je zvali, čest je gost u najvišim kraljevskim krugovima.

Profimedia 

Na njihovom venčanju 2019. godine, glavni gosti su bili kraljica Elizabeta i princ Filip, što dovoljno govori o ljubavi i poštovanju koje je Lejdi Ela uživala.

Profimedia 

Prema prvim izveštajima, Kamila i Čarls su potreseni vešću o smrti njenog supruga i uputili su izraze saučešća. Ela i Tomas su se zabavljali godinama pre braka. Poslednji put su viđeni u javnosti 14. februara, na večeri posvećenoj radu Vilijama Šekspira, a fotografisani su srećni i nasmejani.

Profimedia 

Pogledajte još slika elegantne Lejdi Gabrijele u galeriji, a pročitajte i zašto je Kamilin rođak izvršio samoubistvo.

Profimedia Rođaci kralja Čarlsa je naprasno preminuo muž.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

"OSTATAK KRALJEVSKE PORODICE I POLITIČARI NATERALI KRALJA DA ABDICIRA" Robert Čoban za Kurir: Englezi se nakostreše na te stvari  Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.