ZGODNI OFICIR KRALJA ČARLSA ZALUDEO ŽENE: Sad su očajne zbog nove vesti - Gde je Džonatan?

Prvi oficir uz kralja Čarlsa bio je očarao sve žene sveta. Lepi Džonatan je sada nestao...

Profimedia

Potpukovnik Džonatan Tompson je privukao veliku pažnju na krunisanju kralja Čarlsa, kad su se pogledi svih dama zadržali na prezgodnom oficiru. Za mnoge je tužna vest koja je upravo stigla - Džonatan se povlači!

Posle vesti o bolesti kralja Čarlsa, bilo je dosta pitanja o tome šta će se sve promeniti u britanskoj kraljevskoj porodici i u palati. Jedan od njegovih najbližih oficira sada napušta mesto na kojem je imao veoma važne dužnosti.

Džonatan je imao zadatak da pomaže kralju Čarlsu u njegovim svakodnevnim dužnostima, bude uz njega na javnim skupovima, brine o njegovim kočijama i rols-rojsevima koji se koriste tokom državnih ceremonija.

Profimedia 

Bio je pripadnik bataljona koji je ranije služio i kraljici Elizabeti, pa je pratio njen kovčeg na putu od Bakingemske palate do Vestminsterhola. Položaj ga je doveo u priliku da dočekuje i prvi se rukuje sa Volodimirom Zelenskim, Liz Trast, Rišijem Sunakom - pre nego što bi ovi važni gosti ušli kod kralja na audijenciju. 

Profimedia 

Odjednom, zgodnog Džonatana više nigde nema! Britanski mediji su počeli da "čeprkaju" po tome i, prema zvaničnoj verziji, potpukovnik je "odlučio da se povuče s mesta na kojem je previše privlačio pažnju javnosti". Navodno, on sam to ne voli i ne prija mu što ga svi gledaju.

Dok žene u neverici odmahuju glavom, zli jezici kažu da kralj Čarls nije više mogao da podnese da na njegovim slikama sa Džonom niko više ne gleda u njega! Pogledajte i ko je jedini muškarac koji se usudio da poljubi Kamilu u javnosti. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"OSTATAK KRALJEVSKE PORODICE I POLITIČARI NATERALI KRALJA DA ABDICIRA" Robert Čoban za Kurir: Englezi se nakostreše na te stvari  Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.  

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.