BIKOVIĆA NEĆE AMERIKANCI, AL` GA HOĆE RUSI I KINEZI: Novi projekat srpskog glumca - da li će ga odvojiti od sina?

Miloš Biković je raskinuo ugovor sa Netfliksom, ali sad snima novi film!

ATA / Antonio Ahel

Miloš Biković je ostao bez uloge u seriji "Beli lotos" za koju je bio potpisao ugovor sa "Netfliksom", ali mu ne nedostaje novih projekata. 

Naprotiv, srpski glumac će, za koji dan, početi da snima film "Crvena svila" u Kini i Rusiji. "Igraću ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju, a zapravo pokušava da pomogne odbeglim Kinezima", kazao je Miloš novinarima koji su prisustvovali uručenju nagrada u Beogradskom dramskom pozorištu. 

Biković je dobitnik priznanja "Tajtana Lukjanova", koje nosi ime po prvakinji ovog teatra i jednoj od naših najvećih glumica. Primivši nagradu, on je podsetio da su Lukjanovu krasili krotkost i ljupkost, osobine koje su plodovi dobrote.

ATA / Antonio Ahel 

"Ali, dobrota je zanemarena, a dobrota je, zapravo, najveća vrednost koju čovek može da poseduje, samim tim i umetnik. Iz nje kasnije ide i kreativnost, i svi ostali darovi. Mislim da je dobrota ono što nam sada najviše nedostaje", izjavio je Miloš. On se raduje novom projektu i kaže da ga je odabrao uveren da scenario i poverena mu uloga odgovaraju njegovom glumačkom senzibilitetu. 

Profimedia 

A kako se Miloš snašao u ulozi oca? "To je uloga koja će trajati do kraja života", kaže glumac koji se nada da će ona biti još sadržajnija kad se bude "razvila komunikacija".

Instagram / bikovic 

"Zasad je to samo plač - malo njegov, malo moj", našalio se Biković. Zasad nije poznato da li će i porodica krenuti s njim ili će mama Ivana ostati kod kuće budući da je Vasilije tako mali. Pročitajte i 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov  Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G. 

Zasad nije poznato da li će i porodica krenuti s njim ili će mama Ivana ostati kod kuće budući da je Vasilije tako mali. K