OGNJENU AMIDŽIĆU SE ISPUNILA ŽELJA: Mina objavila pol bebe, zna se već i ime deteta

Ognjen Amidžić i Mina Naumović Amidžić imaju mnogo razloga za radost! Supruga voditelja objavila je pol bebe...

Instagram / callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović Amidžić čekaju prvo dete, a supruga voditelja je objavila interesantnu poruku na Instragramu o kojoj svi pričaju.

U pitanju je pesma, ali obožavaoci su sigurni da je Mina ovim stihovima jasno najavila kog je pola beba. Neki kažu da je stavila do znanja i o kom imenu razmišljaju...

"Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene", citira Mina pesmu.

Instagram / callmenaumi 

"Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku", piše dalje.

"Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona", završavaju se stihovi. 

Instagram / callmenaumi 

Ognjen Amidžić ima sina Matiju iz drugog braka, dok sa prvom suprugom nije imao dece. Jednom prilikom je stavio do znanja da bi se radova da dobije ćerku.

Instagram / ognjenamidzic 

"Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će da me kompletno učini srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve", kazao je Ognjen u Instagram storiju. Pročitajte više o njegovoj prvoj ženi Milici

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OGNJEN AMIDŽIĆ I RADA MANOJLOVIĆ ŠOKIRALI TAKMIČARE! Specijalni gosti o odnosu sa Draganom Mirković: Ona je pionir u mnoštvu toga  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.