GLUMICA NEĆE DA OPROSTI MUŽU PREVARU, NI IME MU VIŠE NE SPOMINJE: 10 godina braka menjao za 20 godina mlađu švalerku

Glumica Natali Portman neće da oprosti mužu Bendžaminu Miljeu što ju je prevario i javno ponizio.

Profimedia

Natali Portman se pojavila na dodeli Zlatnog globusa bez muža Bendžamina Milpjea, a za njihov brak više kao da nema spasa.

Svi su primetili da slavna glumica više ne nosi burmu, a u intevjuu je potpuno izbegla da spomene muža. "Živim sa decom u Parizu", kazala je u jednom intervjuu.

Natali je bila odana supruga više od deset godina. Muža je upoznala na snimanju filma "Crni labud" koji joj je doneo toliko toga - ljubav njenog života, ali i Oskara za fantastičnu ulogu. Kad je primala nagradu, bila je već trudna.

Profimedia 

Nekada baletski igrač, Bendžamin je bio koreograf u ovom izvanrednom ostvarenju, a Natali je bila toliko posvećena da je čak i pre filma vežbala balet više od šest meseci. Kako je snimanje odmicalo, tako se između koreografa i glumice "balerine" razvijala sve jača privlačnost. Konačno više nisu mogli da se bore protiv ljubavi.

Bendžamin je napustio balerinu s kojom je dotad živeo, a Natali uskoro zatrudnela. Nekoliko meseci posle rođenja prvog deteta, glumica i koreograf su se venčali na tajnoj ceremoniji. 

Profimedia 

Natali se uporno trudila da sakrije privatni život od javnosti. O uspehu braka svedočila je činjenica da je par uspeo da odvoji svoje poslove, ali da se pritom ne razdvaja - preselili su se u Pariz kad je Bendžamin dobio ponudu da radi u Operi, a onda vratili u Ameriku kad je ugovor okončan. I on je pratio Natali u Australiju dok je tamo snimala film o Toru.  

Na promociji filma "Planetarijum" 2016. godine, Natali je otkrila da je ponovo trudna. Činilo se da je, u moru razvoda i raskida u svetu šoubiznisa, njihov brak prava sigurna luka. Na desetu godišnjicu, Natali je napisala na Instagramu: "Deset godina i postaje sve bolje."

Profimedia 

Nažalost, uskoro ju je život demantovao. Otkrila je da je muž vara sa 20 godina mlađom devojkom.Kamil Etjen ima 25 godina i bavi se ekološkim aktivizmom, na Instagramu je prati skoro 400.000 ljudi. 

Visoka, plavokosa devojka zelenih očiju često je u žiži interesovanja javnosti, ali je njena slava skupo koštala Bendžamina. Jedan francuski magazin je objavio, u junu prošle godine, kako je muž slavne Natali Portman prevario suprugu baš sa Kamil. Prema jednom izveštaju, proveli su deset sati u njenoj kancelariji, a onda su viđeni kako izlaze odvojeno u razmaku od nekoliko minuta. Slike su rekle sve.

Uprkos velikom šoku, Natali je izgleda odlučila da sačeka neko vreme i pokuša da "popravi" brak. Bilo je više napisa o tome kako Bendžamin silno žali zbog avanture i želi da mu žena oprosti. Međutim, čini se da su sve šanse za pomirenje ipak izgubljene.

Profimedia 

"Među njima već dugo više nema ljubavnih varnica, ali poniženje je ono što Natali neće da proguta", navode američki mediji. Pročitajte i kada je moguće pomirenje posle prevare.

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.