"GOREO" JE CRVENI TEPIH POD NJIMA: Najzgodniji par na dodeli Zlatnog globusa

Dženifer Lopez je oduševila sve na dodeli Zlatnog globusa, haljina je bila spektakularna!

Profimedia

Dženifer Lopez je bila jedna od najbolje obučenih glumica na prvoj dodeli nagrada koja je otvorila sezonu u 2024. godini - Zlatni globus.

Slavna glumica i pevačica se pojavila s mužem Benom Aflekom u svetloroze haljini sa neobičnim rukavima atraktivnog dizajna i dugim šlepom koji se vukao za njom.

Ben je bio u izvanrednom smokingu sa satenskim reverima i ravnim crnim pantalonama, a obožavaoci su ih na društvenim mrežama proglasili najzgodnijim parom na ceremoniji.

Profimedia 

Dženifer je ostala verna imidžu starog Holivuda, a njena haljina u kroju "sirene" je naglasila njenu siluetu. Gornji deo je bez bretela, izrez je u obliku srca, a korpice na grudima ojačane u stilu korseta.

Atraktivni modni detalj na rukavima sastoji se od brojnih ruža napravljenih od iste tkanine. Džej Lo je nosila dijamantsku narukvicu, prstenje i minđuše, a uz zlatne sandale je kombinovala ružičastu "klač" tašnicu.

Profimedia 

Talasi svetlosmeđe kose su se spuštali niz ramena, a Dženifer je naglasila svoj ženstveni "luk" šminkom u ružičastim tonovima. Pročitajte i koji je najvažniji savet Džej Lo za negu lepote.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin  Instagram/jlo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.