NAČIN KAKO JE GLEDA GOVORI SVE: Žena slavnog glumca uradila nezamislivo - Samo ti to možeš

Ko bi rekao da Pirs Brosnan iza hladnokrvnog lika Džemsa Bonda krije ovako nešto...

Profimedia

Pirs  Brosnan je odavno stigao do velike slave, ali protekla nedelja je bila super uzbudljiva čak i za hladnokrvnog "agenta 007". Njegov novi film "Brzi Čarli" je premijerno prikazan, ali bivši Džems Bond je imao i jednu mnogo neobičniju premijeru.

Mnogi ne znaju da je Pirs Brosnan i pasionirani slikar i to već trideset godina. Slikarstvo je bila njegova prva ljubav i vratio joj se posle smrti supruge Kasandre Heris 1991. godine. Kad je ona izgubila bitku protiv karcinoma, Pirs je bio očajan i samo je slikarstvo moglo da ga spase od depresije.

Utehu mu je pružila iKili Šej Šmit koju je upoznao tri godine kasnije. U srećnom braku su i dan-danas, a ima i onih koji se čude kako Pirs ostaje veran i zaljubljen premda se Kili drastično ugojila.

"Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka moje dece. Ponosan sam na nju i uvek nastojim da budem dostojan njene ljubavi", odgovorio je Brosnan jednom prilikom na zlobne komentare.

Profimedia 

Sada je Kili još jednom pokazala zašto je Pirs toliko voli i koliko je ona pažljiva prema njemu. Upravo zahvaljujući njoj, glumac je pozvan da izloži pet svojih slika na prestižnom umetničkom sajmu u Majamiju.

"Mislim da će gledaoci voleti da znaju da je Pirs i slikar i umetnik", kazala je Kili. "Kad god radi na nekom scenariju, on pravi skice i taj proces rađanja slike je fascinantan."

Kili je nagovorila Pirsa da pokaže i taj deo sebe publici. "Ti si zaslužna za ovo što se događa, ljubavi moja", napisao je Brosnan uz fotografiju na kojoj se vidi kako zaljubljeno gleda u ženu.

Stotine njegovih radova nastalih decenijama ležalo je u jednom skladištu sve dok Kili nije uspela da organizuje izložbu u Los Anđelesu prošle godine. Tako je i došlo do poziva za prestižni sajam u Majamiju koji će možda otvoriti nova vrata Pirsu u svetu umetnosti.

"Meni je najvažnije da ljudi vide koliko je on složena ličnost - kao glumac, producent, pisac, ali i slikar. Treba da to pokaže celom svetu", kaže voljena Kili.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"UDALA SAM SE I NIŠTA SE NIJE PROMENILO MEĐU NAMA, SVE ZBOG OVOGA!" Danica Krstić otkrila kakvo razmišljanje može da očuva brak  Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.