BIVŠI JOJ UNAKAZIO LICE I OSLEPEO NA JEDNO OKO: Vratila se na crveni tepih jača nego ikad

Kejti Piper koju je momak polio kiselinom opet na crvenom tepihu na dodeli Britanskih nagrada za modu.

Profimedia

Kejti Piper ne propušta važne britanske šoubiznis događaje, pa se tako pojavila i na dodeli nagrada za modu koje nose popularni naziv "modni Oskar".

Danas TV zvezda, a nekad manekenka bila je žrtva užasnog nasilja.  Preživela je teške povrede i oslepela na jedno oko kad ju je, po narudžbini bivšeg momka Danijela Linča, napao jedan plaćeni nasilnik.

On joj je bacio sumpornu kiselinu u lice, pa je zadobila opasne opekotine - ne samo po glavi, već i na grudima, vratu, rukama i šakama. Teškom povređivanju napaćene Kejti prethodilo je i brutalno silovanje

Profimedia 

Sada je Kejti posvećena borbi za društvenu akciju kojom bi se u budućnosti takvi napadi sprečili. Ona je preživela na stotine operacija, danima bila i u indukovanoj komi. Fizički se oporavljala, mada su ostali teški ožiljci i izgubila je delimično vid, ali su rane na duši ostale mnogo duže.

Profimedia 

Danas se trudi da svako njeno pojavljivanje u javnosti bude i u funkciji njene važne misije, pročitajte detaljnije o njoj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

SVETSKI SUPERMODEL SLUŠA BAJAGU: Pokazala kako uživa u Crnoj Gori pa oduševila Srbe izborom pesme  Instagram/alessandraambrosio

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna