DIVLJAČKE OPTUŽBE NA RAČUN SLAVNE GLUMICE: Dajte joj nešto da pojede! Saberi se, Nikol

Nikol Kidman na udaru na društvenim mrežama, evo zašto glumicu napadaju...

Profimedia

Nikol Kidman trpi divljačke napade na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju u znak podrške australijskim muzičarima. Slavna glumica je obukla samo majicu sa natpisom "Muzika je moja i tvoja", a cilj je da se napuni novčani fond za hitnu pomoć svima koji se bave ovom umetnošću.

Međutim, njena fotografija je privukla sasvim drugačiju pažnju od očekivane. Spuštene glave i golih nogu, snimljena u jednom uglu kraj vrata u hodniku, slavna oskarovka je više izgledala kao da njoj treba pomoć.

Ekstremno mršave ruke i noge, naglašene tužnom pozom, podstakle su komentare među kojima su mnogi lišeni bilo kakvog takta.

"Stvarno mora nešto da pojede", "saberi se, devojko, kost i koža ne izgledaju baš dobro", napisali su joj "trolovi".

"Neka joj neko da jedan čizburger", "Bolje da bude dupli čizburger sa slaninom i ekstra majonezom", nastavljaju da se rugaju, dok drugi imaju i oštre kritike na račun Nikol Kidman.

"Ti si sjajna glumica, ali lično mislim da bi bilo bolje da ne glamorizuješ ekstremnu mršavost i nedostižne standarde lepote", jedan je od komentara. Neki optužuju Nikol i za patnje drugih ljudi.

Profimedia 

"Ima i previše onih koji tužno pokušavaju da isprate te veštačke standarde i rezultat toga je njihova patnja", nižu se oštri napadi.

"I vaši su napadi na njenu mršavost jednako grozni kao i napadi na one koji su debeli", skočili su neki u odbranu australijske glumice. "Meni ona izgleda srećna i zadovoljna, bavite se svojim životom", dodaju Nikolini fanovi.

Podsetimo, Nikol Kidman je visoka 1,80 i mediji pišu da ima 58kg. Šta vi kažete, da li je premršava?

Anketa
Glasalo je 34 korisnika

Pročitajte i da li kreatin pomaže u dijeti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ivana Nikolić   Instagram/ivana_boom_nikolic

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.