VRATILA SE NA CRVENI TEPIH, SAD BEZ BRUSHALTERA: Megan Markl šokirala izgledom - Premršava si!

Megan Markl ostavila sve u čudu! U svečanoj haljini na crvenom tepihu, princeza izgleda mršavije nego ikad, a mnogi se čude i što je toliko istakla da ne nosi brushalter.

Profimedia

Megan Markl na crvenom tepihu uvek privlači ogromnu pažnju, pa je tako bilo i ovog puta na svečanom događaju u Los Anđelesu.

Magazin "Varajati" je okupio slavne žene koje su pozirale za specijalne naslovnice, a tu čast je prošle godine imala upravo Megan. Princ Hari nije bio s njom.

Ovoga puta, ona se pojavila u asimetričnoj bež haljini koja otkriva jedno rame, dok je donji deo rasečen na četiri dela visokim šlicevima.

Profimedia 

Međutim, Megan je izazvala mnogo više kritika nego pohvala, naročito na Tviteru gde se organizator pohvalio snimkom.

Nikom nije promaklo da Megan ne nosi brushalter, a neki su se okomili i na boju kože, dokazujući da nije ravnomerno potamnila ten. Da sve bude još gore, na haljini se ocrtava i jedan štep po sredini grudi, pa mnogi kažu da je žena princa Harija morala da pažljivije bira svoj "autfit".

Šta vi mislite - da li to progovaraju ljubomorni jezici ili je stvarno Megan ovog puta promašila sa svojim izborom? Pročitajte i kakvu je sudbinu imao njen prvi muž posle razvoda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Megan Markl  Tiktok/suitsarmy