ĆUTI DŽENIFER ANISTON, ĆUTI KORTNI KOKS: Svet u čudu posle smrti Čendlera, sve oči uprte u treću glumicu iz "Prijatelja"

Niko iz glumačke ekipe serije "Prijatelji" se još nije oglasio povodom smrti Metjua Perija. Evo zašto.

Profimedia

O iznenadnoj smrti Metjua Perija se piše već danima, a glumci iz popularne serije "Prijatelji" u kojoj je bio zvezda još ćute.

Sitkom koji je bio planetarni hit od 1994. do 2004. godine reprizira se i dan-danas, a do najvećih visina su se uzdigle zvezde Dženifer Aniston i Kortni Koks. Naravno, svi vole i Mata Leblanka koji je igrao Džoija, kao Dejvida Švimera kojeg pamtimo kao Rosa.

Međutim, svi oni se i dalje ne oglašavaju, jer se - kako tvrde dobro upućeni, još radi na zajedničkoj izjavi čitave ekipe.

Profimedia 

Dok mediji iščekuju kako će ona da glasi, mnogi podsećaju da je zgodni i šarmantni Metju ipak bio težak zavisnik. Čak 14 operacija je preživeo da bi se sanirale posledice njegove zavisnosti od alkohola, droge i tableta. Nažalost, kako je pisao u svojoj knjizi, čije isečke prenosi i Jelena Đoković, njegovi problemi imaju koren u najranijem detinjstvu.

Instagram / matthewperry 

U međuvremenu, neke praktične stvari moraju da se reše, pa tako i pitanje brige o Metjuovom ljubimcu. Pas Alfred će, kako se piše, vrlo verovatno preći kod Lize Kudrou, takođe zvezde serije "Prijatelji" koja ozbiljno razmatra mogućnost da ga usvoji.

Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume  Kurir televizija