BILA JEDNOM JEDNA LJUBAV: Umro je pred njen rođendan, glumica ne može da zaboravi ove reči

Kurir / Marina Lopičić

Sloboda Mićalović danas slavi 42. rođendan, a na Instagram su već počele da joj pristižu čestitke. Jednu od prvih poslala je Ana Franić, podsetivši je na 24 godine prijateljstva od vremena kad su bile zajedno u klasi na Akademiji.

Boba pažljivo neguje odnose s kolegama, kao i uspomenu na one koji su nas napustili. Tako je i juče objavila sliku sa Draganom Nikolićem, koji je umro baš pred njen rođendan.

Uz veliku glumačku legendu, Sloboda je igrala nezaboravnu Anđelku u "Ranjenom orlu", kao i Vasku u "Zoni Zamfirovoj". Učila je od najboljeg i nikad mu nije zamerila što u ostvarenju Zdravka Šotre nije dobila glavnu ulogu - njegovom "krivicom".

Instagram / sloboda_micalovic_boba 

"Šotra je pitao Gagu Nikolića i Vojina (Ćetkovića) da li da Zona bude Katarina ili Sloboda, a oni su presekli da to bude Katarina", ispričala je Sloboda jednom prilikom. Ona im to nimalo nije zamerila.

"Iako sam u tom trenutku bila na drugoj godini Akademije i želela glavnu ulogu, kao i da mi se nešto dogodi i promeni, tada nije bilo moje vreme. Vaska kada se pogleda, to je jedna epizodna uloga, nije čak ni velika, ali je ostavila trag, bila je efektna", zadovoljna je glumica.

Instagram / sloboda_micalovic_boba 

Gaga je, pak, ostavio trag u njenom životu i kao životni saputnik velike Milene Dravić. Boba se divila njihovoj ljubavi, ali i učila iz nje. Kad je na Vračaru osvanuo njihov mural, objavila je poruku koja joj se urezala u pamćenje.

"Nakon odlaska Dragana Nikolića, Milena je u jednom intervjuu rekla da je njihov glumački posao oduzimao puno vremena. "Onog koje je trebalo da provedemo zajedno. Trebalo je više da budem s njim. Mnogo smo radili, nekad išli iz filma u film, ali smo u najtežim trenucima bili upućeni jedno na drugo!"

Danas mnogi kažu da su Vojin i Sloboda "novi Gaga i Milena", šta vi mislite? Više Slobodinih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Profimedia Stil lepe glumice očarava sve

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sloboda Micalovic   instagram/sloboda_micalovic_boba