DANILOVU NESREĆU NIKAD NISAM ODBOLOVALA: Nataša Bekvalac o najtežim trenucima - Bila sam u situaciji sramote i bola

Nataša Bekvalac osvrnula se na teške životne periode.

ATA/Antonio Ahel/Kurir TV

Pop zvezda Nataša Bekvalac veliki deo života deli sa javnošću, ali, kako kaže, ipak postoje detalji sa kojima mediji i publika nisu upoznati. Atraktivna Novosađanka u životu je imala mnogo teških trenutaka, a nedavno je u emisiji "Amidži šou" dobila pitanje o tome koji period je za nju bio najteži.

"Mnogo mi je bio težak period pre pet godina. Tada sam tek rodila Katju i ušla u baš tešku situaciju. I sramote i bola u svakom smislu", počela je Nataša, aludirajući na nasilje koje je 2018. godine pretrpela od tadašnjeg supruga Luke Lazukića, sa kojim je mesec i po dana ranije dobila ćerku Katju. 

Pevačica se zatim osvrnula i na 2008. godinu, kada je njen prvi suprug Danilo Ikodinović doživeo tešku saobraćajku. 

Youtube/Printscreen/RTS/ATA/AntonioAhel 

"I jako mi je bio težak period Danilove nesreće, to možda nikad nisam ni odbolovala. Puno sam tuga imala u životu, za koje javnost ne zna", iskrena je bila Nataša u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Nataša i Dača u braku su bili četiri godine, imaju ćerku Hanu, a razveli su se 2011. 

"Mi smo tada već počeli da imamo ozbiljnih problema u braku za koje javnost nije znala. To je momenat kada i da nismo bili u lošim odnosima, morali smo jedno drugo da podržimo. Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane. Nisam se osećala usamljeno, jer sam imala ogromnu podršku ljudi koji me vole. Ali kad god se podvuče linija, uvek si sam, iako ti je kuća u tim trenucima puna. Uvek sam biraš svoj put, ali i odgovaraš za posledice svojih odluka", rekla je jednom prilikom za "Super TV" Nataša.

ATA / Amir Hamzagić 

Bekvalčeva je potom bila udata za Ljubu Jovanovića, a zatim za Luku Lazukića od kog se razvela nakon što je od njega doživela nasilje. Danilo Ikodinović se posle razvoda od Nataše oženio odbojkašicom Majom Ognjenović, a sa pevačicom je ostao u dobrim odnosima i zajedno donose sve odluke koje se tiču njihove naslednice Hane.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NATAŠA BEKVALAC SA OSMEHOM NA LICU OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA! Za Kurir TV otvorila dušu, evo šta je sve rekla  Kurir televizija