NAJLEPŠA ŽENA SA OBLINAMA KONAČNO NAŠLA SREĆU: Na vrhuncu slave, svi su je pitali samo za veličinu grudi i zaradu

Glumica Kristina Hendriks proslavila se ulogom šefice sekretarica u seriji "Momci s Menhetna". Gde je danas?

Profimedia

Magnetski pogled njenih plavozelenih očiju nije zaboravio niko ko je bar jednom gledao neku epizodu popularne serije "Momci sa Menhetna". Seksipilna šefica svih sekretarica u čuvenoj reklamnoj agenciji, Džoan Holovej donela je slavu glumici koja je ostvarila ovaj lik - Kristini Hendriks.

Kristina je glumila u slavnoj seriji u svim sezonama - od 2007. do 2015. godine. Dobijala je stalno odlične kritike, a čak šest puta je nominovana i za nagradu Emi. Međutim, najčešći komentari su je dirnuli pravo u srce.

"Cela ekipa je dobijala mnogo pohvala, zaista smo privukli pažnju velikim radom koji smo uložili", kaže Kristina. "Pa ipak, pitanje koje su meni iznova i iznova postavljali odnosilo se na  veličinu mojih grudi i broj brushaltera koji nosim", povređeno kaže glumica.

Profimedia 

Još kao devojčica, Kristina je želela da se razlikuje od svih. Sa deset godina, ova prirodna plavuša je odlučila da počne da se farba u crveno. Kao tinejdžerka, ušla je u "gotik" fazu. "Vršnjaci su prema meni bili okrutni, htela sam da pokažem da nimalo nisam nalik njima."

U detinjstvu se okušala u pozorištu i to u predstavi "Briljantin". Studirala je glumu, a onda počela da se bavi manekenstvom. Karijera fotomodela joj je omogućila da se preseli u Njujork, a modnim pistama je hodala sve do 27. godine.

Profimedia 

Tek tad joj se osmehnula sreća da dobije manje uloge u serijama i filmovima. Pravu slavu je dočekala u "Momcima s Menhetna". Kako su sezone odmicale, tako je rasla i njena zarada. Njen honorar je stigao do 100.000 dolara po epizodi.

Sa slavom, porastao je i fokus na njenim izuzetnim ženstvenim oblinama. Danas, Kristina kaže da je konačno naučila da "slavi ono sa čim je rođena, mada joj je nekad bilo prilično nezgodno".  

Profimedia 

I u privatnom životu, najveća sreća joj se stigla u "drugom izvlačenju", u 48. godini. Njen prvi brak, sa kolegom glumcem Džefrijem Arnedom, razveden je 2019. godine. 

Profimedia 

Uskoro je srela svoju srodnu dušu! Ljubav s kamermanom Džordžom Bjankinijem bila je tolika da su, u martu ove godine, njih dvoje "zaprosili" jedno drugo - kako su objavili na Instagramu. Još slika lepe Kristine pogledajte u našoj galeriji!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

U SRCU NJUJORKA NA MENHETNU GLEDA SE REKLAMA ZA SRBIJU: Pogledajte šta se sve vrti na njoj  Kurir