VERIO SE MIK DŽEGER: Nikad nije oženio svoju najveću ljubav, ona se na kraju ubila

Mik Džeger, pevač grupe Rolingstons, verio se pred svoj 80. rođendan.

Profimedia

Mik Džeger je konačno poklonio prsten svojoj ljubavi Melani Hemrik, pa svetski mediji bruje o njegovoj veridbi. Slavni pevač će uskoro napuniti 80 godina, a sa Melani već ima šestogodišnjeg sinčića.

Par se verio na putovanju u Njujork, ali još je neizvesno kad će venčanje, pa čak i da li će ga uopšte biti!

Melani je sama pokrenula priču o veridbi, budući da se u Američkom baletskom teatru poverila prijateljicama i pokazala prsten. Međutim, bila je vrlo neodređena u pogledu svadbe i rekla da baš "i ne vidi sebe pred oltarom".

"Nisam sigurna, ja samo impulsivna osoba, menjam odluke u trenutku, ko zna", kazala je Melani, prema pisanju svetskih portala. "Neka ovo ne bude verenički prsten, nazovimo ga zasad prstenom obećanja."

Profimedia 

Premda se zabavljaju od 2014. godine, Melani nastavlja svoju karijeru i trudi se da se odvoji od Džegera u toj sferi. "Radili smo zajedno na jednom baletu 2019. godine i tada sam selektovala neke pesme Rolingstonsa za koreografiju", priča nekadašnja balerina.

"Bilo nam je sjajno dok smo sarađivali na tom projektu, ali ipak je previše kad ste s nekim i dan i noć", objasnila je.

Profimedia 

Mik Džeger se ženio samo jedno - sa Bjankom je bio u braku od 1971. do 1978. godine. Veza sa manekenkom i glumicom Džeri Hol je trajala od 1977. do 1999. godine, ali je najviše voleo Loren Skot.

Profimedia 

Nekada manekenka, a zatim i kreatorka Loren je oduzela sebi život 2014. godine. Bilo je glasina kako su pre toga Mik i ona raskinuli, ali je frontmen Rolingstonsa demantovao ove priče.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Mik Džeger ispred bosanske ćevabdžinice u Beču  Kurir televizija