NAJVIŠE ZARAĐUJE OD SVIH MLAĐIH GLUMACA: Miloš odabrao skromnu kuću samo da bude bliže bratu

Miloš Biković je svoj prvi veliki honorar potrošio na stan, a onda poželeo i ovu skromnu kućicu... evo zašto!

MONDO / Stefan Stojanović, Youtube / RTS

Miloš Biković je jedan od najtraženijih glumaca mlađe generacije, a u skladu s tim je - kako kažu upućeni - i jedan od najplaćenijih. Njegova karijera se odvija paralelno i u Srbiji kao i u Rusiji, a od dela zarade uspeo je i kupi par nekretnina u Srbiji.

Prvo što je poželeo bilo je da majci obezbedi stan. U detinjstvu se sa porodicom često selio, bili su podstanari i nije imao lagodan život.Prve uspomene na detinjstvo ga podsećaju na ratove, inflaciju i prazne rafove u prodavnicama. Majka ga je, kako je isticao, uvek podržavala.

"Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala", ispričao je svojevremeno.

Instagram / bikovic 

Veoma je blizak i sa bratom koji je otišao u manastir kad mu je bilo 22 godine. "Često pričam s njim", kaže Miloš, "i nikad mu ne protivrečim. Umesto toga mu kažem: Razmisliću o tvojim rečima."

U želji da bude češće blizu brata, Miloš je kupio i kuću u blizini Valjeva. Mnogi su bili iznenađeni kad su videli kako skromno izgleda. Međutim, to našem glumcu nije bilo važno.

RTS printscreen 

"Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: ‘O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena’, a i ponuda je bila dobra.

RTS printscreen 

A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno“, kaže Miloš.

Tekst: Lepa&Srećna