OCA NISAM VIDELA ČETIRI GODINE, A ONDA JE USLEDILA NOVA TRAUMA: Dragana Kosjerina o teškom detinjstvu

Voditeljka se u Beograd preselila iz rodnog Sarajeva.

Milan Maricic/ATAImages

Dragana Kosjerina je rođena 1987. godine u Sarajevu, odakle se sa 5 godina preselila u Beograd. Taj period pamti kao veoma težak, pre svega, jer oca nije videla pune četiri godine.

"Prvo na izbeglištvo. Drugo – oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati novi život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma. Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka", ispričala je Dragana koja često fotografije sa porodicom objavljena na Instagramu. Tako je i ocu javno čestitala rođendan.

"Moj debeli danas proslavio", napisala je voditeljka uz očevu fotografiju iz mladosti.

Instagram / dragana.kosjerina 

Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki, a još njenih fotografiji pogledajte u galeriji.

Instagram / dragana.kosjerina Privatno u sportskom izdanju, na poslu uvek elegantna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna